Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χορηγικής σύνδεσης με τη NIKE

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χορηγικής σύνδεσης με τη NIKE

Gazzetta team
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χορηγικής σύνδεσης με τη NIKE

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χορηγικής σύνδεσης με την εταιρία NIKE, καθώς όπως είναι γνωστό η αμερικανική εταιρία Capelli θα ντύνει την πρωταθλήτρια Ελλάδας από τη νέα σεζόν.

Δες το Roland Garros και σε live streaming* (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πλέον μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η συγκεκριμένη συνεργασία με την Capelli, για την οποία σε κεντρικό επίπεδο η Ένωση αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία εισόδου στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η συμφωνία με την Capelli, που θα ντύνει την ΑΕΚ από τη νέα σεζόν, θα έχει διάρκεια τριών χρόνων με τη δυνατότητα επέκτασής της για ακόμα δύο έτη, ενώ θα αποφέρει στους «κιτρινόμαυρους» ένα μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα, ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την εταιρία NIKE για την τριετή συνεργασία που είχαν, αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η εταιρία αθλητικού ιματισμού NIKE ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της χορηγικής τους σύνδεσης.

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους η παρουσία της NIKE σηματοδότησε ιδιαίτερα επιτυχημένες πτυχές της αγωνιστικής παρουσίας μας, αλλά και σημαντικά επιτεύγματα της σύγχρονης ιστορίας μας, όπως η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2016, αλλά και η επάνοδος της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, η συνεργασία μας σήμανε και την επανεκκίνηση της εμπορικής δραστηριότητας της ομάδας μας σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής, ενώ τα προϊόντα της ΝΙΚΕ με το σήμα της ΑΕΚ σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων και προτιμήθηκαν μαζικά από τους φιλάθλους μας.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την εταιρία NIKE για την άψογη και αρμονική τριετή συνεργασία μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα