«Ανακάλυψαν» τον Πούκι στο site του ΠΑΟΚ!

«Ανακάλυψαν» τον Πούκι στο site του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
«Ανακάλυψαν» τον Πούκι στο site του ΠΑΟΚ!

bet365

To ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τέεμου Πούκι οδήγησε πολλούς Φινλανδούς να αναζητήσουν, μέσω google, στοιχεία για τη μεταγραφή, κάνοντας όμως ένα λάθος…

Αναστάτωση προκλήθηκε, για αρκετές ώρες, εξαιτίας ενός λάθους γύρω από την ύπαρξη του ονόματος και του προφίλ του Τέεμου Πούκι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Το θέμα ήταν από τα πιο δημοφιλή στο φινλανδικό twitter και μια ιστοσελίδα ασχολήθηκε ακόμη περισσότερο με την υπόθεση γράφοντας «ο Τέεμου Πούκι πηγαίνει στην ελληνική ομάδα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Superleague, καθώς ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε το όνομα του επιθετικού στην ιστοσελίδα του».

Μάλιστα στην… ανάλυση τους έγραψαν ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από την ημερομηνία γέννησης και του αριθμού (9) του Πούκι.

Φυσικά, από τους Φινλανδούς (και πολλούς άλλους…) διαφεύγει το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει βάση δεδομένων με όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, που έχει αντιμετωπίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2014 και μετά.

Και μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Τέεμου Πούκι, ο οποίος βρέθηκε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Μπρόντμπι στα πλέι οφ του Europa League την περίοδο 2015-16.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα