Σίγουροι στην Ντιναμό για τον Λέοβατς

Σίγουροι στην Ντιναμό για τον Λέοβατς

Σίγουροι στην Ντιναμό για τον Λέοβατς

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο πιο κοντά στη μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που διαπραγματεύεται με τον «Δικέφαλο».

Όπως αναφέρεται σε Κροατικά ΜΜΕ την Τρίτη (5/6) κατατέθηκε πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάριν Λέοβατς, με την αποζημίωση του «Δικεφάλου» να ανέρχεται στις 350-400 χιλιάδες ευρώ.

Ο Νέναντ Μπιέλιτσα θεωρεί ιδανική λύση τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει προταθεί συμβόλαιο για 2+2 χρόνια από την ομάδα του «Μάκσιμιρ», με τον προπονητή της Ντιναμό να προτιμά το Λέοβατς από άλλες περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα από την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Ο Λέοβατς είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Μπιέλιτσα τον γνωρίζει προσωπικά και εκτιμά τις ικανότητές του, ενώ δε θα χρειαστεί κανένα διάστημα προσαρμογής, ούτε στο πρωτάθλημα το οποίο ξέρει πολύ καλά, ούτε στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα