«Ο Ολυμπιακός ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για τον Μάριν»

«Ο Ολυμπιακός ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για τον Μάριν»

«Ο Ολυμπιακός ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για τον Μάριν»

bet365

Ο Ολυμπιακός ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μάρκο Μάριν στον Ερ. Αστέρα, χρήματα που δεν έχει την δυνατότητα να δώσει ο σέρβικος σύλλογος. Προπονήσεις μαζί με Βούκοβιτς στην Σερβία ο Γερμανός.

Σερβικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός μετέφερε προς τον Ερ. Αστέρα ότι ο Μάριν δεν είναι προς δανεισμό και εφόσον τον θέλει θα πρέπει να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ. Ποσό που ο Αστέρας δεν δύναται να καλύψει. Ο Μάρκο Μάριν πάντως όπως ανέφερε η Mondo.rs (σ.σ. από εκεί είναι και η βασική φωτογραφία του θέματος) κάνει αυτήν την περίοδο προπονήσεις μαζί με τον Βούκοβιτς στην Σερβία.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βέλγιο - Αίγυπτος, αν o Εντέν Αζάρ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα