«Κρούση» σε Καραγκούνη από την Panasia!

«Κρούση» σε Καραγκούνη από την Panasia!

Gazzetta team
«Κρούση» σε Καραγκούνη από την Panasia!

bet365

Ο Παϊρόι Πιενγκπονσάντ έκανε κρούση στον Γιώργο Καραγκούνη για πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δύσκολο να αναμιχθεί αυτή την περίοδο ο «τυπάρας» με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μία σπουδαία Παναθηναϊκή προσωπικότητα θέλει να εντάξει στον δικό του Παναθηναϊκό(όταν και αν ολοκληρωθεί το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο) ο εκπρόσωπος της Panasia, Παϊρόι Πιενγκπονσάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ο Γιώργος Καραγκούνης! Ο «Κάρα» είναι ένα από τα λίγα κοινώς αποδεκτά πρόσωπα στο «τριφύλλι» και η παρουσία του θα σήμαινε πολλά για την επόμενη διοίκηση. Η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι, ο «τυπάρας» το σκέφτεται αλλά αυτή την εποχή φαντάζει πολύ δύσκολο να δεχθεί την επιστροφή του στο «τριφύλλι» ως διοικητικό στέλεχος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα