«Ξέφυγα από την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνω νέο ξεκίνημα σε ξενοδοχείο»

«Ξέφυγα από την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνω νέο ξεκίνημα σε ξενοδοχείο»

«Ξέφυγα από την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνω νέο ξεκίνημα σε ξενοδοχείο»

bet365

Ο πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου μιλάει στο gazzetta.gr για την απόφαση του να εγκαταλείψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 30 του και να αφοσιωθεί στο ξενοδοχείο της οικογένειας του!

Ρωσία - Τουρκία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Μ’ αρέσουν οι άνθρωποι που αποφασίζουν γρήγορα. Σπάζουν εύκολα το κεφάλι τους κι ησυχάζουν», αναφέρει ο Έλληνας συγγραφέας Μενέλαος Λουντέμης.

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου σε ηλικία μόλις 30 ετών και αφού πρόλαβε από να αγωνιστεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε ματς της Super League, αλλά και του Europa League αποφάσισε να εγκαταλείψει πρόωρα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να αλλάξει μετερίζι.

Η έλευση του πρώτου του παιδιού σε συνδυασμό με όσα βίωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον οδήγησαν στην απόφαση να επικεντρωθεί στην ξενοδοχειακή επιχείριση της οικογένειας του στην Ιο επιχειρώντας ένα restart στην επαγγελματική ζωή του.

Ο άλλοτε αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ και της Κέρκυρας ξετυλίγει το κουβάρι της καριέρας του που τον βρήκε από τις χαμηλές κατηγορίες βασικό στον ΠΑΟΚ και από εκεί στην αβεβαιότητας της Κέρκυρας και την δοκιμή στην Γουέστ Χαμ.

Όπως σημειώνει ο 31χρονος αριστερός μπακ μια λάθος απόφαση είναι ικανή να συντρίψει την καριέρα ενός παίκτη, ενός επισημαίνει πως από τον Πανθρακικό βρέθηκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε ματς του Europa League απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Κλαμπ Μπριζ αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!

«Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου παρέμεινα σχεδόν πέντε χρόνια και αφού αγωνίστηκα σε Φωστήρα και Εθνικό Αστέρα, πήγα στον Πανθρακικό με προπονητή τον Ντουμιτρέσκου. Με τον Δερμιτζάκη καθιερώθηκα ως αριστερός μπακ».

Το καλοκαίρι του 2010 ο Λευτέρης Σακελλαρίου σε ηλικία 23 ετών φτάνει στο peak της καριέρας του παίρνοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Εκεί θα ζήσει το όνειρο του. Όλα έδειχναν ρόδινα!

«Όταν ο Πανθρακικός υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική μεταπήδησα στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια μεγάλη μετάβαση, όμως είχα τα μυαλά μου μέσα στο κεφάλι μου. Μπροστά μου είχα τον Λίνο όμως τραυματίστηκε και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ.

Αγωνίστηκα σε 9 ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League στη θέση του Μπουσαϊντί.

Ο Χάβος ξαφνικά δεν με έβαζε, ενώ είχα παίξει συνολικά 20 ματς και είχα φτάσει μέχρι την προεπιλογή της εθνικής με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος, επιλέγοντας τελικά τον Ζαραδούκα».

Το καλοκαίρι του 2011 παίρνει την λάθος απόφαση και αντί για τον Πανιώνιο του Τάκη Λεμονή προτιμάει έπειτα από παραίνεση του μάνατζερ του την Κέρκυρα.

«Στο τέλος της σεζόν (2010/11) ο Χάβος αποχώρησε και ανέλαβε ο Μπόλονι. Ήθελαν να στηρίξουν τότε τις ακαδημίες και έτσι παραχωρήθηκα δανεικός στην Κέρκυρα.

Η επιλογή της Κέρκυρας αποδείχθηκε πολύ κακή, ενώ χάσαμε και τα λεφτά μας, τα οποία ακόμη περιμένουμε.

Ουσιαστικά από μια λάθος επιλογή μπορεί να κριθεί η καριέρα σου, αφού τότε είχα την ευκαιρία να πάω στον Πανιώνιο, όπου προπονητής ήταν ο Λεμονής, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά.

Το λάθος ήταν πως στην Κέρκυρα, όπου αγωνίστηκα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο μου δεν ήταν εξασφαλισμένο με συνέπεια 25 ποδοσφαιριστές να μην πληρωθούμε. Ουσιαστικά έλαβα μόνο μια προκαταβολή.

Ήθελαν να κάνουν την Κέρκυρα, νέα Λάρισα όμως «έσκασε πιστόλι». Η ομάδα πάντως σώθηκε με απροσδόκητο τρόπο φέρνοντας διπλό στο 'Καραϊσκάκη' κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ο Σακελλαρίου το καλοκαίρι του 2012 επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, όμως μπροστά του έχει τους Λίνο και Σταφυλίδη. Μη έχοντας χρόνο συμμετοχής και ενώ μπορούσε να βρει ομάδα αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Γουέστ Χαμ για να δοκιμαστεί στο Λονδίνο για έναν μήνα με τα «σφυριά» ευελπιστώντας σε συμβόλαιο.

«Το καλοκαίρι του 2012 γύρισα στον ΠΑΟΚ όταν ήταν προπονητής ο Δώνης κάνοντας προετοιμασία με την ομάδα, όμως δεν υπήρχε χώρος για μένα αφού στην ίδια θέση αγωνίζονταν ο Λίνο, αλλά και ο Σταφυλίδης, ο οποίος είχε επιστρέψει.

Δεν αγωνίστηκα για έξι μήνες, ενώ στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να προπονούμαι με την Γουέστ Χαμ που είχε τότε προπονητή τον Σαμ Αλαρντάις. Έμεινα για ένα μήνα στο Λονδίνο, όμως ενώ προερχόμουν από την κακή χρονιά στην Κέρκυρα, όπως αποδείχθηκε εμπιστεύτηκα ξανά τον λάθος άνθρωπο. Είχα την ευκαιρία να πάω τότε στη Ρος Κόυντι που αγωνιζόταν ο Βαγγέλης Οικονόμου, αλλά πάλεψα για το όνειρο στη Γουέστ Χαμ. Εκεί είδαν πολλά τα μάτια μου. Σκηνικά με ποδοσφαιριστές που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως θα συνέβαιναν».

Η καριέρα του έμπειρου αριστερού μπακ μετά την βουλγαρική Λιούμπιμετς πήρε την κάτω βόλτα. Όσα έβλεπε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είχαν αρχίσει να τον προβληματίζουν.

«Ακολούθησαν οι Λιούμπιμετς (2013) που μετείχε στην Α΄ Βουλγαρίας, ο Φωστήρας, τα Χανιά, ο Κισσαμικός, ενώ την σεζόν 2016/17 ξεκίνησα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕ Ζακακίου. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, σε συνεννόηση με τη γυναίκα μου αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα συνεχίζοντας στον Πανελευσινιακό λόγω της γέννησης του παιδιού μας. Το ποδόσφαιρο από πέρυσι πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Μου έφυγε η όρεξη για επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά το 2014, όταν αγωνιζόμουν σε Χανιά και Κισσαμικό.

Βρήκα και πάλι τον ρυθμό μου στην Κύπρο. Μάλιστα παλιότερα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ανόρθωση όμως αποφάσισα να αλλάξω την προτεραιότητα μου».

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου πριν από μερικούς μέρες μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του αποφασίζοντας να ρίξει μαύρη πέτρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πλέον το μεγάλο του στοίχημα είναι το ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες που διευθύνει με την σύζυγο του στην Ιο.

«Η σύζυγος μου διαθέτει μια μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση και αποφασίσαμε πως ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ για να την επεκτείνουμε. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπου καθημερινά μαθαίνω και κάνω σχεδόν τα πάντα. Το ξενοδοχείο μας ονομάζεται hideoutsuites βρίσκεται στην Ιο και διαθέτει 12 πολυτελείς σουίτες.

Το νησί παλαιότερα φημιζόταν για τα ξέφρενα πάρτι του, όμως πλέον έχει αλλάξει τάργκετ γκρουπ και προσφέρεται για την ιδιωτικότητα που παρέχει στους επισκέπτες. Προσφέρουμε πιο πριβέ φιλοξενία και μάλιστα έχω μιλήσει με τους Πέλκα, Βιερίνια, Μαλεζά και Κωνσταντινίδη και τους περιμένω να έρθουν».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σημειώνει πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πια στο μυαλό του, ενώ τονίζει τους πόνους που ένιωθε στα γόνατα του από το τερέν του γηπέδου της Τριγλίας Ραφήνας.

«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Το έκοψα και επίσημα στα 30 μου, ήθελα να ξεφύγω. Επειδή όμως με τρώει μέσα μου δεν το έχω αφήσει και είμαι ανοικτός στο να συνεχίσω να παίζω στη Γ΄ Εθνική. Σκέψου έπαιξα στη Ραφήνα και πόνεσαν τα γόνατα μου από το τσιμέντο. Δεν κουτσάθηκα 17 χρόνια και θα το πάθαινα φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα