«Ο Αραούχο θέλει να μείνει στη Λας Πάλμας, πωλείται μόνο με μεγάλη πρόταση»

Δημήτρης Βέργος
«Ο Αραούχο θέλει να μείνει στη Λας Πάλμας, πωλείται μόνο με μεγάλη πρόταση»

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με τον Τύπο στα Κανάρια Νησιά, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, ωστόσο ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί με τη Λας Πάλμας την επόμενη σεζόν. Πωλείται μόνο αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση, λένε στον ισπανικό σύλλογο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρωσία - Τουρκία, αν Φίοντορ Σμόλοφ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από το gazzetta.gr έχετε διαβάσει όλα τα δεδομένα και τι ισχύει αναφορικά με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ. Η συνάντηση μεταξύ του πατριού του Αργεντινού άσου, Γκιγέρμο Ροντρίγκες και του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα (παρά τα όσα γράφονταν) καθώς ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου λείπει από τα Κανάρια. Είναι πιθανό όμως αυτή η συνάντηση να πραγματοποιηθεί τελικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε καθώς ο Ραμίρεθ αναμένεται στα Κανάρια μάλλον την Πέμπτη. Και σε αυτό το ραντεβού θα τεθεί επί τάπητος συνολικά το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού. Αν δηλαδή θα παραμείνει στο ρόστερ της Λας Πάλμας την επόμενη σεζόν ή αν υπάρχουν προτάσεις.

Όπως είναι γνωστό, ο Ραμίρεθ δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα τον Αραούχο. Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία της Λας Πάλμας μια πολύ καλή πρόταση. Αυτό, άλλωστε, επισημαίνει με νέο δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα Provincia, τονίζοντας πως πρόθεση της διοίκησης είναι η παραμονή του «Τσίνο» στο ρόστερ, εκτός κι αν φτάσει μια υψηλή πρόταση άκρως δελεαστική για τον σύλλογο. Ωστόσο, όπως προσθέτει η εφημερίδα των Καναρίων Νήσων, πρόθεση του Αραούχο είναι να αγωνιστεί του χρόνου στη Λας Πάλμας.

Ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για τον Αργεντινό επιθετικό, με πηγές μέσα από τη Λας Πάλμας να επιβεβαιώνουν ότι η Γκουοάν από την Κίνα εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά όχι σε αστρονομικά ποσά των 25 εκατομμυρίων ευρώ που ακούστηκαν. Αναφορά γίνεται και στην ΑΕΚ, αν και όπως έχουμε αναφέρει, στο στρατόπεδο της Ένωσης δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση, γνωρίζοντας και τις δυσκολίες της υπόθεσης.

Πάντως, αν η Λας Πάλμας δεν δεχθεί κάποια αρκετά ικανοποιητική πρόταση, ο Αραούχο φέρεται διατεθειμένος να αγωνιστεί στον ισπανικό σύλλογο την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, όπως υπογραμμίζεται, και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο ο Αραούχο αναγεννήθηκε στην ΑΕΚ, αποτελεί σημαντικό κριτήριο για να παραμείνει στην ομάδα και να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Primera Division την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα