Η επιβεβαίωση και για Φετφατζίδη, στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις...

Η επιβεβαίωση και για Φετφατζίδη, στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις...

Η επιβεβαίωση και για Φετφατζίδη, στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις...

bet365

Πέραν του Χριστοδουλόπουλου που είναι επίσημο ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει και τις περιπτώσεις των Φετφατζίδη και Ευαγγέλου με του «Φέτφα» να ανακοινώνεται μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά με την Αλ Αχλί.
Ο Ολυμπιακός - όπως σας έχουμε μεταφέρει εδώ και μέρες - έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διεργασίες για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη με τριετές συμβόλαιο. Απέμεναν κάποια θέματα του παίκτη με την Αχ Αχλί για να φτάσουμε στις επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που εξακολουθεί να υφίσταται. Στο Λιμάνι πάντως υπήρξε επιβεβαίωση για τον κλεισμένο Φετφατζίδη αλλά και για το θέμα Ευαγγέλου. Μόλις τελειώσουν τα απαιτούμενα διαδικαστικά με την πρώην πλέον ομάδα του «Φέτφα» - κάτι που προβλέπεται να γίνει λίαν συντόμως - θα υπάρξει και η ανακοίνωση. Όπως και να έχει οι ανακοινώσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Τον Γιάννη Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει και για εξτρέμ αλλά και για δεκάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα