Ανσαριφάρντ: «Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή μου»

Ανσαριφάρντ: «Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή μου»

Ανσαριφάρντ: «Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή μου»

bet365

Media στο Ιράν φιλοξένησαν για ακόμα μία μέρα δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ για την επόμενη χρονιά και την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή...

Κάθε γκολ πληρώνει*! Ποιος θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο Μουντιάλ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στο Iran-varzeshi.com ο Ανσαριφάρντ είπε για:

Την σεζόν που μας πέρασε: Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και δεν ξέρω γιατί δεν πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία περήφανη και πολύ ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα αλλά χάσαμε πολλούς πόντους και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε και ατυχία και έτσι δεν γίναμε ήρωες για τον κόσμο μας.
Την μεταγραφή του: Η... δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει και θα δει εάν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα.
Τις σκέψεις του: Αυτό το διάστημα είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική. Στην Ρωσία θα έχω την εμπειρία της συμμετοχής στο Μουντιάλ με το Ιράν. Πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα και το πως θα πετύχουμε. Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Έχω πολύ χρόνο να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου. Αυτό το διάστημα όμως σκέφτομαι μόνο την Εθνική του Ιράν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα