Ναυάγησε του Ταμπέ λόγω διάρκειας συμβολαίου

Ναυάγησε του Ταμπέ λόγω διάρκειας συμβολαίου

Ναυάγησε του Ταμπέ λόγω διάρκειας συμβολαίου

bet365

Στους άλλους μεταγραφικούς στόχους θα στραφεί η ΑΕΛ, με την περίπτωση του Ρομπέρτ Εντίπ Ταμπέ να ναυαγεί καθώς ο Καμερουνέζος ήθελε να υπογράψει για έναν χρόνο και οι... βυσσινί για δύο.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ικανή να χαλάσει την μεταγραφή του Ρομπέρτ Εντίπ Ταμπέ στην ΑΕΛ. Οι... βυσσινί είχαν κάνει πρόταση στον Καμερουνό επιθετικό για δύο χρόνια και ως την Κυριακή το βράδυ περίμεναν την απάντησή του. Μια απάντηση που ήταν αρνητική ως προς την διάρκεια με τον 24χρονο να αναφέρει πως θέλει έναν χρόνο με συνέπεια να υπάρξει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά τον Αλγερινό Σαμί Φριουί, όπως σας είχαμε αναφέρει θα βρίσκεται στην Λάρισα την Τετάρτη και αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ θα υπογράψει με τους Θεσσαλούς. Εκτός του Αλγερινού είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί ακόμα ένας ξένος επιθετικός και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και το θέμα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα