Στο… περίμενε ο Ζίβκοβιτς για ΠΑΟΚ

Στο… περίμενε ο Ζίβκοβιτς για ΠΑΟΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν οριοθετήσει τους μεταγραφικούς στόχους τους, το όνομα του Ζίφκο Ζίβκοβιτς παραμένει εντός λίστας, μόνον που η περίπτωση του θα καθυστερήσει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κουβέντα που είχε με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, απέφυγε να μιλήσει με ονόματα όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα των τερματοφυλάκων. Με τη γλώσσα του σώματος έδειξε να περιμένει μια αλλαγή στην τριάδα των γκολκίπερ το συντομότερο δυνατόν.

Ισπανία - Ελβετία με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του «Δικεφάλου» ανήκουν πέντε τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Ρέι, Γλύκος, Σιαμπάνης και Μελίσσας.

Ο τελευταίος θα συνεχίσει ως δανεικός στη Λαμία, ωστόσο αν δεν αποχωρήσει κάποιος εκ των Ρέι (ανεπίσημα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Αργεντινής), Γλύκου ή δεν πωληθεί ο Πασχαλάκης (για τον οποίον έχουν δείξει να ενδιαφέρονται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Γαλατάσαραϊ, τότε ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο γκολκίπερ της Ξάνθης (το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι) να είναι στο... περίμενε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα