Πρόταση από Κίνα για Μάριν αλλά έχει επιλέξει τον Ερυθρό Αστέρα

Πρόταση από Κίνα για Μάριν αλλά έχει επιλέξει τον Ερυθρό Αστέρα

Πρόταση από Κίνα για Μάριν αλλά έχει επιλέξει τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Ο Μάρκο Μάριν έχει πρόταση από την Κίνα αλλά έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερ. Αστέρα και φαίνεται πως θα κλείσει οριστικά εκεί με δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Πηγές του δικτύου Sportskacentrala αναφέρουν πως ο Μάριν έχει στα χέρια του πρόταση από την Κίνα αλλά θέλει να κλείσει στον Ερ. Αστέρα. Είναι άλλωστε κάτι που σας έχουμε μεταφέρει εδώ και μέρες.

Ο Μάρκο Μάριν δείχνει να έχει καταλήξει πως επιζητά να πάει στον σερβικό σύλλογο. Το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές θα είναι με δανεισμό από τον Ολυμπιακό καθώς δεν μπορεί ο Αστέρας να καλύψει μία τέτοια μεταγραφή και το συμβόλαιο του έμπειρου Γερμανού άσου θα είναι στις 800.000 ευρώ με μπόνους στις 200.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα