Αυτοί είναι οι τρεις Αργεντινοί για τον αριστερό μπακ στον Αστέρα Τρίπολης!

Αυτοί είναι οι τρεις Αργεντινοί για τον αριστερό μπακ στον Αστέρα Τρίπολης!

bet365

Στον Αστέρα είναι αναζήτηση αριστερού μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το ενδιαφέρον έχει πέσει αποκλειστικά στην Αργεντινή. Ζάρατε, Πανταλεόνε και Ντιάρτε οι τρεις λύσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Γιαννούλη και την υπόθεση του Κατράνη που δεν προχώρησε, οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην αγορά της Αργεντινής για να καλύψουν το εν λόγω κενό.

Μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις εκ των οποίων μέσα στην εβδομάδα η μία θα προκριθεί και - όπως όλα δείχνουν - θα κλείσει. Το gazzetta.gr σάς τις παρουσιάζει μία προς μία.

Ο ένας, λοιπόν, είναι ο Νάχουελ Αλεχάντρο Ζάρατε. Πρόκειται τον 25χρονο (ύψος 1.80, 73 κιλά) που ξεκίνησε από την Μπόκα Τζούνιορς, όπου από το 2012 μέχρι το 2014 έπαιξε σε 32 ματς. Τη σεζόν 2015-2016 ήρθε στο δρόμο του η Γοδόι Κρουζ όπου είχε μία ασίστ σε 23 ματς και με την Ουνιόν Σάντε Φε είχε άλλες 20 συμμετοχές και μία ασίστ. Αφήνει την Τουκουμάν με 6 ματς, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει τέλος του μήνα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Νικολάς Πανταλεόνε. Είναι επίσης 25 ετών, ύψους 1.79. Πρόκειται για παιδί που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και έκανε τα πρώτα του βήματα στη δεύτερη ομάδα της Ρίβερ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του Τίγρε, όπου δεν είχε την ευκαιρία να καθιερωθεί. Αυτό το έκανε στην Ολίμπο με την οποία από το 2016 έχει παίξει σε 33 ματς όντας βασικό μέλος της ομάδας. Το συμβόλαιό του με το σύλλογο έληγε στα μέσα Μαΐου.

Η τρίτη επιλογή που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Λούκας Μαρτίν Ντιάρτε. Ειναι 24 ετώ και με εξαίρεση το... γεμάτο πέρασμά του από την Σεντράλ Κόρδοβα (40 ματς), έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική ζωή στην Εστουδιάντες. Πέρα από αριστερό μπακ μπορεί να παίξει και ως στόπερ και το συμβόλαιό του επίσης εκπνέει τέλος του μήνα. Μετρά 11 συμμετοχές, 1 ασίστ και 2 κίτρινες.

Ανάμεσα σ' αυτούς τους τρεις, όπως όλα δείχνουν, θα κληρώσει ο αριστερός μπακ του Αστέρα. Υπομονή λίγες μέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα