Ο Αραούχο, τα σενάρια και ένα ραντεβού που δεν υπήρξε ποτέ...

Ο Αραούχο, τα σενάρια και ένα ραντεβού που δεν υπήρξε ποτέ...

bet365

Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο «Τσίνο» και εξηγεί τα πάντα για τον ίδιο, την ΑΕΚ, τα... ραντεβού και το μέλλον του.

Πολύς λόγος έγινε μέσα στην εβδομάδα αναφορικά με το ραντεβού μεταξύ του πατριού του Σέρχιο Αραούχο, Γκιγέρμο Ροντρίγκες (που λειτουργεί και ως εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού) και της Λας Πάλμας αναφορικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την πιθανότητα επιστροφής του «Τσίνο» στην Ένωση. Ένα ραντεβού που όπως ανέφεραν οι περισσότεροι ήταν προγραμματισμένο για Πέμπτη, μετά πήγε για Παρασκευή και τελικά... δεν έγινε ποτέ!

Αυστρία - Γερμανία με 10% επιστροφή* στις απώλειες και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο είναι βεβαίως διαφορετικά. Καθώς το gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτή η συνάντηση μεταξύ του πατριού του ποδοσφαιριστή και του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ δεν είχε φιξαριστεί για μια συγκεκριμένη μέρα, αλλά είχε ειπωθεί ότι θα γινόταν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε. Τίποτα δεν ίσχυε, παρά τα όσα γράφονταν, περί κλεισμένου ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο πάει μάλλον πλέον για την επόμενη εβδομάδα όταν και θα επιστρέψει ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά.

Η συνάντηση που θα λάβει χώρα μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα αφορά φυσικά την ΑΕΚ καθώς ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες δεν έχει πάρει κάποια εντολή να μεταφέρει στη Λας Πάλμας πρόταση της ΑΕΚ, ούτε και η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ισπανικό σύλλογο για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Το επικείμενο ραντεβού με τον Ραμίρεθ ήταν προγραμματισμένο να γίνει από την ημέρα που ο Αραούχο επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά, όταν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ. Και σε αυτή τη συζήτηση (όταν αυτή γίνει) θα τεθεί επί τάπητος το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. Αν δηλαδή υπολογίζεται από τη Λας Πάλμας για να παραμείνει στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν ή αν υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής και ύπαρξης κάποιας πρότασης είτε από την Ευρώπη είτε από αλλού.

Το gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στη Λας Πάλμας έχει φτάσει μία επίσημη πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι, η οποία αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δίνει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Από την πλευρά της ΑΕΚ επίσημη κίνηση για την επιστροφή του Αραούχο δεν έχει γίνει. Και έτσι έχουν τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα είναι πολύ λογικό η ΑΕΚ να επιθυμούσε να δει τον Αραούχο και την επόμενη σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, συνεπώς δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση μια κρούση στη Λας Πάλμας με ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30% με 35%. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αραούχο θα ήταν χαρούμενος να επιστρέψει στην ΑΕΚ μετά την αγάπη που εισέπραξε στην Ελλάδα και στην Ένωση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αλλά αυτό μέχρι στιγμής είναι κάτι που δεν έχει συμβεί.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ γνωρίζουν πως η επιστροφή του «Τσίνο» δεν αποτελεί καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς το πάνω χέρι το έχει η Λας Πάλμας και ο Ραμίρεθ δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει εύκολα. Συν τοις άλλοις η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα καθώς είναι δεδομένο ότι ο Σεβιγιάνος κόουτς (στον οποίο ο Αραούχο οφείλει πολλά για την αγωνιστική του άνοδο στην ΑΕΚ) θέλει να έχει στα πλάνα του τον Αργεντινό άσο για να προσπαθήσει να πετύχει την άνοδο στην Primera Division την επόμενη σεζόν. Επίσης την ίδια στιγμή και ο παίκτης, αν η Λας Πάλμας δεν ικανοποιηθεί από κάποια καλή πρόταση, είναι διατεθειμένος να μείνει στα Κανάρια Νησιά και να αγωνιστεί με την ισπανική ομάδα καθώς του λείπει η κόρη του, την οποία στερήθηκε αρκετά κατά την περίοδο που ζούσε στην Αθήνα.

Γι' αυτό λοιπόν στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες στην υπόθεση του Αραούχο, δεν έχουν σταθεί εκεί και ήδη βρίσκονται στην αναζήτηση ενός παίκτη με ανάλογη ποιότητα προκειμένου να... μπει στα παπούτσια του «Τσίνο» και να καλύψει επάξια το κενό που έχει αφήσει. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην παρουσίασή του την Πέμπτη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ξεκάθαρα ότι προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε να αποκτηθούν δύο παίκτες που θα καλύψουν τα κενά αυτών που έφυγαν. Δηλαδή ένα εξτρέμ και ένας επιθετικός για τις θέσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Σέρχιο Αραούχο που έφυγαν από το ρόστερ. Τα δεδομένα, λοιπόν, στην υπόθεση του Αραούχο είναι αυτά με τον Ουζουνίδη να έχει ήδη πάρει στα χέρια του τη λίστα και μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αποφασίζουν τις περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν σοβαρά την ομάδα για τις δύο θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα