Βέρνμπλουμ: Cherchez la femme!

Βέρνμπλουμ: Cherchez la femme!

Βέρνμπλουμ: Cherchez la femme!

bet365

Ο ΠΑΟΚ κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να πείσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ να πει το πολυπόθητο «ναι», αλλά θα πρέπει να πείσει και τη σύζυγό του, Νίνα, που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Το χειμώνα του 2012 ο Πόντους Βέρνμπλουμ άφηνε την Ολλανδία και την ΑΖ καταλήγοντας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 6,5 εκατ. ευρώ. Αυτή που είχε αποκαλύψει-ανακοινώσει την είδηση περί οριστικής συμφωνίας ήταν η σύζυγός του, Νίνα, στο blog που διατηρούσε εκείνη την εποχή!

Αγγλία - Νιγηρία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ελλάδα και η ποιότητα ζωής, ειδικά για όσους παίζουν μπάλα και αμείβονται καλά, είναι κάτι που αυτή την στιγμή γέρνει τη ζυγαριά υπέρ των «ασπρόμαυρων», αν και ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν έχει πει ακόμη το πολυπόθητο «ναι» στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος; Cherchez la femme! Η σύζυγός του, Νίνα, πρώην υπεύθυνη καφέ και αργότερα blogger, είναι αυτή που ουσιαστικά θα αποφασίσει για το αν η Θεσσαλονίκη ταιριάζει στα «θέλω» της οικογένειας, που άφησε την παγωμένη Μόσχα για να βρει ο μπαμπάς μια ομάδα σε πιο ζεστά κλίματα.

Χαριτολογώντας και θέλοντας περισσότερο να μην μπει στην ουσία του θέματος, ο Βέρνμπλουμ είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη πως «η Νίνα θέλει να ξέρει και να σχεδιάζει, έχει περισσότερο χρόνο να σκεφτεί το μέλλον μας, αλλά είναι απίστευτα αγχωμένη, χρειάζεται λίγο περισσότερο έλεγχο από ότι εγώ, που όπως λέω δε θα τρελαθούμε κιόλας. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές και θα αποφασίσουμε, έχουμε όλον τον χρόνο του κόσμου δικό μας».

Το ίδιο πάνω-κάτω σκηνικό είχε στηθεί και το καλοκαίρι του 2014. Τότε, η Νίνα Βέρνμπλουμ περίμενε να αποχωρήσουν από την κρύα Μόσχα, αλλά ο Πόντους δεν μπορούσε να αρνηθεί το τετραετές συμβόλαιο που του είχε προτείνει η ΤΣΣΚΑ. Τελικά άλλαξαν σπίτι, μετακόμισαν σε μια περισσότερη φιλική περιοχή της ρωσικής πρωτεύουσας και έγινε πιο άνετη η ζωή τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχουν δύο παιδιά, τον Μιλ και την Πέννι, ενώ η μαμά του σπιτιού είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις. Η Νίνα Βέρνμπλουμ δεν είναι μοντέλο, δεν είναι καν ηθοποιός ή τραγουδίστρια, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, εργαζόταν ως υπεύθυνη ενός καφέ πριν γνωρίσει τον Πόντους. Αργότερα ασχολήθηκε με το διαδίκτυο ως blogger και έχει αναλάβει να μεγαλώσει τα δύο παιδιά τους, όσο ο σύζυγος θα παίζει μπάλα και θα λείπει διαρκώς σε ταξίδια.

Σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μεταγραφική περίπτωση, ο Σουηδός πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί «πόθο» όλων στην Τούμπα. Όσο περνούν οι μέρες ο 32χρονος μέσος έρχεται και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς η πρόταση του (συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια) μέχρι σήμερα υπερτερεί από τις υπόλοιπες ομάδες, που έχουν «χτυπήσει την πόρτα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα