«Αύξηση αποδοχών η ΑΕΚ για να μείνει ο Βράνιες»

«Αύξηση αποδοχών η ΑΕΚ για να μείνει ο Βράνιες»

Gazzetta team
«Αύξηση αποδοχών η ΑΕΚ για να μείνει ο Βράνιες»

bet365

Ο Βράνιες περιμένει αύξηση των αποδοχών του για να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο ατζέντης του Όγκνιεν Βράνιες ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του πελάτη του στην ΑΕΚ τονίζοντας πως με αύξηση αποδοχών θα παραμείνει στην Ένωση: «Το συμβόλαιο του Όγκνιεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δρόμοι είναι δύο και τους ξέρει η ΑΕΚ. Έχουμε μιλήσει και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ενδεχομένως και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες. Αν η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει για περισσότερο θα πρέπει να του προσφέρει περισσότερα. Διαφορετικά ο παίκτης θα μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και στο τέλος θα φύγει ελεύθερος», ανέφερε στην Live Sport.

Βέλγιο – Πορτογαλία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όσο για το αν υπάρχουν προτάσεις για τον πελάτη του; «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το μέλλον κανένας δεν το ξέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα