Στην πρώτη ομάδα Μίγγος και Αγγελόπουλος, συμβόλαιο ο Χριστογεώργος

Στην πρώτη ομάδα Μίγγος και Αγγελόπουλος, συμβόλαιο ο Χριστογεώργος

Νίκος Αθανασίου
Στην πρώτη ομάδα Μίγγος και Αγγελόπουλος, συμβόλαιο ο Χριστογεώργος

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον Θοδωρή Μίγγο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που είχαν δοθεί δανεικοί ότι θα υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα. Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον ταλαντούχο πορτιέρο, Νίκο Χριστογεώργο.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στηριχθεί και σε δικά του παιδιά στην σεζόν που έρχεται και ο Νίκος Νταμπίζας υπολογίζει τόσο τον Θοδωρή Μίγγο όσο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε ραντεβού με τους δύο παίκτες και τους ενημέρωσε πως θα κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Ο Μίγγος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Καλλιθέα και παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ ο Αγγελόπουλος στον Εργοτέλη και αγωνίζεται στην άμυνα.

Παράλληλα, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε και ο 18χρονος πορτιέρο, Νίκος Χριστογεώργος. Ο νεαρός άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή στην Παιανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα