Νέα «ερυθρόλευκη» επιστολή διαμαρτυρίας σε FIFA / UEFA!

Νέα «ερυθρόλευκη» επιστολή διαμαρτυρίας σε FIFA / UEFA!

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή διαμαρτυριών και καταγγελίας για όλη την χρονιά και τα παράπονα και τις ενστάσεις που έχει τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου αλλά και συνολικά στον 2ο την τάξει θεσμό.

Νέα «ερυθρόλευκη» επιστολή διαμαρτυρίας υπήρξε σε FIFA / UEFA. Ο Ολυμπιακός έστειλε σχετικά στοιχεία που αφορούν σε όλη την χρονιά εστιάζοντας στο πρωτάθλημα αλλά και στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κυρίως στο σκέλος της διαιτησίας και την ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Ταραγόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον 5 κάρτες στον αγώνα. ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ερυθρόλευκοι» συνοψίζοντας την φετινή χρονιά κάνουν μνεία και στο κομμάτι των πειθαρχικών διαδικασιών αλλά και των ποινών και στέκονται σε ματς όπως του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα. Στο Λιμάνι κάνουν μνεία και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο με αποκορύφωμα όσα έγιναν στον τελικό (σ.σ. για τον οποίο επίσης υπάρχει η αναφορά στο σκέλος των επεισοδίων και της μη απόδοσης των ανάλογων τιμωριών) και δείχνουν να θεωρούν πως ευνοήθηκαν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φέτος. Ουσιαστικά και με αυτήν την επιστολή ο Ολυμπιακός καταφέρεται κατά παντός εμπλεκόμενου και ακόμα και κατά της Πολιτείας. Οι Πειραιώτες ζητούν ξανά απομάκρυνση συγκεκριμένων στελεχών της ΚΕΔ όπως του Κουκουλάκη αλλά και να μην ορίζονται συγκεκριμένοι ρέφερι σε αγώνες τους.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν από την άλλη να είναι υπέρ των ξένων διαιτητών, για τους οποίους έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να σφυρίζουν κατά περίσταση του χρόνου. Επίσης συναινούν στο να μην υπάρχει τρίτος βαθμός αθλητικής δικαιοσύνης, δηλαδή το Διαιτητικό Δικαστήριο και να βγαίνουν πιο γρήγορα, άμεσα και σωστά οι σχετικές αποφάσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρχουν μόνο δύο πειθαρχικά Όργανα στην ΕΠΟ, κάτι που επίσης έχει μπει στην τελική του ευθεία για να εφαρμοστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα