«Κλεισμένος» στον Ολυμπιακό ο Φετφατζίδης

«Κλεισμένος» στον Ολυμπιακό ο Φετφατζίδης

«Κλεισμένος» στον Ολυμπιακό ο Φετφατζίδης

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διεργασίες για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη με τριετές συμβόλαιο. Απομένουν κάποια θέματα του παίκτη με την Αχ Αχλί για να ανακοινωθεί επίσημα αλλά είναι... τελειωμένη υπόθεση.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Ιταλία, αν ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Φετφατζίδης είναι «κλεισμένος» στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες κινήσεις για το deal με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Γιάννης Φετφατζίδης έκλεισε και ουσιαστικά και οριστικά με συμβόλαιο 520.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους.

Προκειμένου να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή ο Φετφατζίδης θα πρέπει να τελειώσει οριστικά με την Αλ Αχλί. Με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα αλλά και μία οφειλή προς τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό προκειμένου να ανοίξει μετά ο δρόμος για τις επίσημες ανακοινώσεις. Το ζήτημα πάντως αυτό θεωρείται ήδη τελειωμένο και κλεισμένο στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα