Χατσερίντι: Το «τέρας» από την Ουκρανία! (vid)

Χατσερίντι: Το «τέρας» από την Ουκρανία! (vid)

Χατσερίντι: Το «τέρας» από την Ουκρανία! (vid)

bet365

O ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι, του Ουκρανικού «τέρας», ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι κάτοικος Τούμπας, βάση της σημερινής συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο Εβγέν Χατσερίντι υπέγραψε στο Κίεβο τριετές συμβόλαιο το πρωί της Πέμπτης (31/5) παρουσία του Γιώργου Σαββίδη και του Ουκρανού ατζέντη, Ιβάν Πιροζένκο, σε μια ουσιαστική επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας, που προϋπήρχε από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διάρκεια του συμβολαίου ως το καλοκαίρι του 2021 έχει αφήσει ικανοποιημένο τον υψηλόσωμο στόπερ. Οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, κάτι που έχει αναφέρει και η γαλλική «L' Equipe». Το ποσό που θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ είναι διπλάσιο από την ετήσια αμοιβή που έφτασε να έχει στην Ντιναμό Κιέβου.

«Υπήρξε ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ στην ιστορία της Ντιναμό Κιέβου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «champion.com.ua», αναφερόμενη στην απόφαση του ελληνικής καταγωγής κεντρικού αμυντικού να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ουκρανίας ύστερα από 10 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας.

«Ο παίκτης αποχαιρέτισε τους φιλάθλους στο Κίεβο και πήγε στις ακτές του Αιγαίου Πελάγους. Ο Ιμπραϊμοβιτς, ο Λουκάκου, ο Αγκουέρο, είναι μια μικρή λίστα τοπ επιθετικών από τους οποίους ο Χατσερίντι πήρε τα… σκαλπς», προσθέτει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η ιστοσελίδα αναφερόμενη στον ομογενή αμυντικό!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που συνοδεύει το συγκεκριμένο θέμα με στιγμές από την παρουσία του Χατσερίντι στο κέντρο της άμυνας της Ντιναμό Κιέβου:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα