Ανανέωσε ο Μιχαήλ με ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Ανανέωσε ο Μιχαήλ με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια ο Αλέξης Μιχαήλ με τον αρχηγό των Ηπειρωτών να υπογράφει μέχρι το 2020.

Σλοβακία - Ολλανδία με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αλέξης Μιχαήλ είχε δώσει τα χέρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα για νέο συμβόλαιο και αυτό που απέμενε ήταν οι ανακοινώσεις. Αυτό έγινε σήμερα και οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την συμφωνία μέχρι το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Και τυπικά υπέγραψε την ανανέωση του, ο Αλέξης Μιχαήλ και θα είναι για άλλα 2 χρόνια στο σπίτι του όπως μας είπε, συνεχίζοντας να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αλέξης είπε στο pasgiannina.gr:

«Είναι το σπίτι μου η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για τη συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε τα επόμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα του ΠΑΣ είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε τη μάχη μας την επόμενη χρονιά για να βάλουμε τον ΠΑΣ στη θέση που του αρμόζει και του αξίζει με την ιστορία που έχει. Εμείς μαζί με τον κόσμο δίπλα μας. ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα