O Μαρκ Φερνάντεθ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Αστέρα (pics)

O Μαρκ Φερνάντεθ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Αστέρα (pics)

bet365

Ο Μαρκ Φερνάντεθ ανακοίνωσε τον εαυτό του στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον καλωσόρισε κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος.

Σλοβακία - Ολλανδία με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πριν τον ανακοινώσει ο Αστέρας, ο Μαρκ Φερνάντεθ, έκανε γνωστή την παρουσία του στην Τρίπολη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ισπανός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Αρκάδες. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας και από την ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης για δύο σεζόν, έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις», έγραψε ο Φερνάντεθ στο λογαριασμό του στο facebook.

O τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Γαλανακόπουλος, με τη σειρά του τον καλωσόρισε στην οικογένεια του Αστέρα.

Θυμίζουμε, πως οι Αρκάδες έχουν τρέξει το σχεδιασμό τους ανακοινώνοντας τους Βλάχο, Παπαδόπουλο ενώ ακολουθούν οι Φερνάντεθ και Ρόλε. Από εκεί και πέρα αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένα 10άρι, ένας παίκτης στα χαφ για να πλαισιώσει τους Ιγκλέσιας-Μουνάφο, ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα