Κάιπερς στο gazzetta.gr: «Κανείς δεν θα με αναγκάσει να παίξω στην ΑΕΚ, μηδαμινές οι πιθανότητες»

Κάιπερς στο gazzetta.gr: «Κανείς δεν θα με αναγκάσει να παίξω στην ΑΕΚ, μηδαμινές οι πιθανότητες»

bet365

Ο Ούγκο Κάιπερς μέσω του gazzetta.gr κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξει στην ΑΕΚ επαναλαμβάνοντας πως οι λόγοι της άρνησης του είναι προσωπικοί! «Είναι δική μου επιθυμία, δεν έχουν σχέση ο ατζέντης και ο πατέρας μου».

Ασκολι - Εντέλα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το σίριαλ με τον Ούγκο Κάιπερς καλά κρατεί με τον Εργοτέλη να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του δεύτερου σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League και τον Βέλγο φορ να ξεκαθαρίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 21χρονος επιθετικός θέλοντας να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου που συντηρούν το θέμα αφήνοντας χαραμάδες αισιοδοξίας για την μετακίνηση του στην «Ένωση» ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας στο gazzetta.gr πως οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ είναι μηδαμινές. Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά του γκολτζή του Εργοτέλη διαψεύδει την ύπαρξη email όπου αποδεικνύεται πως είχε συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Κάιπερς διευκρίνισε πως η απόφαση του είναι προσωπική και δεν έχουν καμία ανάμιξη ο πατέρας του, αλλά και ο μάνατζερ του.

«Όλοι γνωρίζουν πως δεν θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Σέβομαι την ΑΕΚ ως σύλλογο, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας, αλλά πρέπει να σεβαστούν και την δική μου επιθυμία. Δεν έχει σχέση ο μάνατζερ μου και ο πατέρας μου σε αυτό. Είναι αποκλειστικά δική μου επιθυμία να μην θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Θα ήθελες να γίνεις πιο σαφής; Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν θέλεις να παίξεις στην ΑΕΚ;

«Οι λόγοι είναι προσωπικοί, έχουν να κάνουν με τις συζητήσεις μας, αλλά δεν θέλω να τους αποκαλύψω. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε».

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη;

«Επαναλαμβάνω ,σέβομαι την ΑΕΚ, αλλά οι πιθανότητες να παίξω εκεί είναι μηδαμινές!»

Με τα έως τώρα δεδομένα θα συνεχίσεις στον Εργοτέλη;

«Έχω συμβόλαιο με τον Εργοτέλη για ακόμη έναν χρόνο και από το να πάω στην ΑΕΚ προτιμώ να συνεχίσω στον Εργοτέλη. Είναι κάτι που γνωρίζει και ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, ο κ. Σάμι. Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες επιλογές».

Η συμφωνία με την ΑΕΚ ικανοποιεί απόλυτα την ομάδα σου. Έχεις μιλήσει μαζί τους τελευταία για να βρεθεί κάποια λύση;

«Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ για την συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ. Είναι δικό τους θέμα. Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις που θα έρθουν εάν είναι προς το δικό μου συμφέρον και του Εργοτέλη.

Αυτά που δηλώνω σε σας τα γνωρίζουν και στην ομάδα, αν και δεν έχω μιλήσει μαζί τους τελευταία.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει η ΑΕΚ να παίξω εκεί χωρίς την θέληση μου. Δεν μπορούν να με αναγκάσουν να υπογράψω συμβόλαιο όπου θέλουν εκείνοι. Τους ζήτησα να σεβαστούν την επιθυμία μου».

'Ολος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα σου σε έχει επηρεάσει έπειτα από μια πετυχημένη σεζόν για σένα;

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παρά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα μου, χαλαρώνω μετά από μια πολύ καλή σεζόν και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα