Ο μοναδικός στόπερ που κάνει για τον Ολυμπιακό!

Ο μοναδικός στόπερ που κάνει για τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzeta τον θόρυβο που προκαλεί η επιχείρηση της μεταγραφής του Μολέντο στον Ολυμπιακό.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς, αν o Στέφεν Κάρι αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός είναι κοινό μυστικό ότι κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Μολέντο. Την έκβαση της ακόμη δεν μπορούμε να την ξέρουμε, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι μου είναι ενοχλητική αυτή η υστερία, γιατί σε τέτοια τείνει να εξελιχθεί, που ακολουθεί την μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ.

Η αίσθηση που μου δίνεται από τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και γενικότερα, είναι ότι δεν υπάρχει άλλος στόπερ στον κόσμο για τον Ολυμπιακό! Το καταλαβαίνω ότι η ομάδα έχει ανάγκη από ένα κεντρικό αμυντικό υψηλών προδιαγραφών και ότι λογικά η επιθυμία είναι ο Μολέντο, καθότι τον ξέρουμε, τον έχουμε δει και έχει δείξει ότι πραγματικά είναι πολύ καλός στόπερ-για την ακρίβεια στην ημέρα του νομίζεις ότι είναι ανίκητος!

Όμως, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα-κι αυτή είναι ότι ασφαλώς και υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί στόπερ στην αγορά. Δηλαδή, ο Βαρέλα που ήρθε από την Στεάουα Βουκουρεστίου δεν είναι καλός; Ο Βράνιες που έπαιζε σε μία Τομ Ρωσίας δεν είναι καλός; Ο Τσιγκρίνσκι από την Ντνίπρο Ουκρανίας δεν είναι καλός; Ο δε Μολέντο να θυμίσω ότι ήρθε κι έπαιξε στον Παναθηναϊκό μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απραξίας λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού στην Μέταλιστ....

Όπως είχαμε θεοποιήσει για χρόνια αφότου είχε φύγει τον Μέλμπεργκ, έτσι πάμε να κάνουμε τώρα με τον Μολέντο, πριν καν έρθει! Δηλαδή, ο Μανωλάς μας χάλασε; Η, ο Μαρκάνο, που μετά από τέσσερα χρόνια στην Πόρτο υπέγραψε χθες στη Ρόμα; Είναι αλήθεια ότι έχει κάνει και λάθη στις επιλογές των στόπερ ο Ολυμπιακός. Αλλά εξίσου αλήθεια είναι ότι έχει φέρει και καλούς στόπερ-για τον Βιάνα αυτή την στιγμή η Μπράγκα έχει προσφορές 8 εκ. Ευρώ και δεν τον δίνει, γιατί πιστεύει ότι θα πάρει 20 εκ. Ευρώ!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι: αν δεν φτιάξεις καλή ομάδα, κανείς καλός στόπερ δεν μπορεί να σε σώσει. Με Μανωλά και Σιόβα στα νιάτα τους ο Ολυμπιακός έφτασε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Και με Μποτία και τον γηραλέο Αμπιντάλ λίγο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, κέρδισε Γιουβέντους και Ατέτικο.

Τέλος πάντων, για να ξεκαθαρίσω κάτι και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μηνύματα του στιλ, ότι πάω να δικαιολογήσω ότι χαλάει του Μολέντο: ο Ολυμπιακός δίνει γη και ύδωρ για τον Μολέντο. Κατά την γνώμη μου δίνει και παραπάνω απ΄ ότι πρέπει για ένα κεντρικό αμυντικό 31 ετών, με ιστορικό τραυματισμών. Και το κάνει γιατί τον πιστεύει ως την κολόνα της ομάδας του αμυντικά.

Όμως, δεν μπορεί να ισχύει όλη αυτή η παράκρουση ότι μόνο ο Μολέντο υπάρχει για στόπερ στον Ολυμπιακό! Συγνώμη, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.