Ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ η επένδυση Σαββίδη!

Ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ η επένδυση Σαββίδη!

Ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ η επένδυση Σαββίδη!

bet365

Το νέο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, μετά την απόφαση της Γ.Σ. για να προχωρήσει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 11,1 εκατ. ευρώ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

O Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να εκτοξεύσει σε ασύλληπτα νούμερα για την εποχή την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη νέα αύξηση συνολικού ύψους 11,1 εκατ. ευρώ να δείχνει την πρόθεση του να ενισχύσει το ταμείο της ομάδας για τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά και την κάλυψη των ζημιών από τη χρήση των προηγούμενων ετών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ξεκαθαρίστηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβολο της εταιρείας, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ότι απορρίφθηκε από τον μεγαλομέτοχο η ιδέα της έκδοσης νέου ομολογιακού δανείου και εφόσον καλυφθεί η νέα ΑΜΚ, που θα τρέχει έως τις 20 Ιουνίου, το μετοχικό κεφάλαιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα φτάσει στο ύψος των 100.029.632 ευρώ.

«ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ FFP»

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ δεν συντρέχει αυτή την στιγμή κανένας λόγος ανησυχίας για το περίφημο Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ. «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA. Στην παρούσα φάση δε χρειάζεται να γίνει καμία πώληση γι’ αυτόν τον λόγο», ξεκαθάρισε ο κ. Γκαγκάτσης, που σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την τιμωρία του κ. Σαββίδη και πιθανές αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ υποστήριξε πως «για την ώρα δεν υπάρχει πρόθεση να υπάρξουν αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Με αφορμή το θέμα της παρουσίας του Ντάριο Σρνα στη Θεσσαλονίκη και το όλο θέμα της απόκτησης του 37χρονου Κροάτη αμυντικού της Σαχτάρ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στις επιλογές του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή, Λούμπος Μίχελ.

«Ο ΠΑΟΚ με τον κ. Μίχελ στο συγκεκριμένο πόστο έχει πάρει για πρώτη φορά στην ιστορίας του δύο συνεχόμενα Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Γιατί, για μένα, πήραμε και το πρωτάθλημα Συνεπώς η παρουσία του στον ΠΑΟΚ κρίνεται, προφανώς, θετικά. Οι αποφάσεις για τις μεταγραφές λαμβάνονται μετά από συμφωνία όλων. Ο Σρνα ήρθε, αλλά τελικά δεν υπέγραψε. Αυτό μετράει στο τέλος. Υπάρχει σκάουτινγκ και οι επιλογές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι έχουν έρθει καλοί παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα