Ακόμα πιο κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν

Ακόμα πιο κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν

Ακόμα πιο κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν

bet365

Σερβικές πηγές και ρεπορτάζ κάνουν λόγο για τελικό στάδιο επαφών ανάμεσα στον Μάριν, τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ερ. Αστέρα και πως ο παίκτης θα κλείσει άμεσα στον σερβικό σύλλογο.

Ακόμα πιο κοντά στο τελικό deal με τον Ερ. Αστέρα προκύπτει πως είναι ο Μάριν. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Σερβία τονίζουν πως η υπόθεση είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για να κλείσει δανεικός στον σερβικό σύλλογο ο Γερμανός διεθνής. Επισημαίνεται ότι και οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό αλλά και με την πλευρά του παίκτη πάνε ιδιαίτερα καλά για ετήσιο δανεισμό.

Πηγές του δικτύου hotsport διαρρέουν πως το συμβόλαιο του Μάρκο Μάριν θα είναι στις 800.000 εφόσον πια κλείσει οριστικά και τυπικά στον Ερ. Αστέρα. Επίσης θα έχει μπόνους που θα φτάσουν στις 200.000 ευρώ. Στο Λιμάνι έτσι και αλλιώς φαινόταν πως δύσκολα θα έμενε για του χρόνου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι από το 2016 στον Ολυμπιακό και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και οι ετήσιες απολαβές του ήταν στο 1.2 εκατ. ευρώ. Στους Πειραιώτες έχει 59 αγώνες με 12 γκολ και 10 ασίστ στο διάστημα αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα