Η ΑΕΚ ειδοποίησε τις εισαγγελικές αρχές για τις παρανομίες στο Άλσος

Η ΑΕΚ ειδοποίησε τις εισαγγελικές αρχές για τις παρανομίες στο Άλσος

Gazzetta team
Η ΑΕΚ ειδοποίησε τις εισαγγελικές αρχές για τις παρανομίες στο Άλσος

bet365

Η ΑΕΚ έχει ήδη κινηθεί νομικά ειδοποιώντας τις εισαγγελικές αρχές για το θέμα των σκουπιδιών στο Άλσος και για τις παρανομίες που συνεχίζονται από την πλευρά του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Προχθές η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με νέα ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προβαίνει σε νέες παράνομες και αυθαίρετες εργασίες μέσα στο Αλσος ανοίγοντας νέα πρόσβαση για τα απορριμματοφόρα, ενώ ετοιμάζεται να κόψει και δένδρα.

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και ειδοποίησε τις εισαγγελικές αρχές για άμεση επέμβαση, δρομολογώντας παράλληλα όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται. Επιπλέον για τη νέα παρανομία από την πλευρά του Δήμου έχουν κατατεθεί επώνυμες καταγγελίες ζητώντας την άμεση επέμβαση των αρμόδιων αρχών, ενώ ήδη ομάδα περιφρούρησης της ΑΕΚ παρακολουθεί τα πάντα ώστε να μην υπάρξουν και νέες παρανομίες από την πλευρά του Δήμου.

Στην πρώτη φωτογραφία από αυτές που ακολουθούν διακρίνεται η νέα είσοδος που έχει δημιουργήσει μέσα στο Άλσος ο Δήμος. Κάτι που αποτελεί παράνομη ενέργεια μιας και έχει γίνει σε κατεδαφιστέα και παράνομη εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας και τροχό μέσα στο Άλσος, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο για πυρκαγιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα