Σαββίδης: Εκτοξεύει την επένδυση του πάνω από τα 90 εκατ. ευρώ

Σαββίδης: Εκτοξεύει την επένδυση του πάνω από τα 90 εκατ. ευρώ

Σαββίδης: Εκτοξεύει την επένδυση του πάνω από τα 90 εκατ. ευρώ

bet365

Η σημερινή (30/5) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 12.00 στα γραφεία της εταιρείας στο γήπεδο της Τούμπας, με βασικότερο θέμα τη νέα αύξηση Μ.Κ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 8 Μαΐου γνωστοποίησε την διεξαγωγή Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (30/5), με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση ομολογιακού δανείου να είναι τα δυο πιο σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 12.00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου δεν αποκλείεται να τεθούν, εκ νέου προς τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ερωτήσεις από μικρομετόχους, που θα αφορούν το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αν προχωρήσει η εταιρεία σε νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αναμένεται να εκτοξεύσει την συνολική επένδυσή του στο «Δικέφαλο», μέσα σε έξι χρόνια, μ’ ένα ποσό που θα έχει ξεπεράσει τα 90 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει, βάση του «Financial Fair Play» της UEFA, να είναι «ΟΚ» και να μην υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα, κάτι που μπορεί να γίνει με την εισροή των απαραίτητων κεφαλαίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα