Ο θρίαμβος του Μολέντο, βάζει εμπόδιο στον Ολυμπιακό!

Ο θρίαμβος του Μολέντο, βάζει εμπόδιο στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το blog του στο gazzetta το θέμα της μεταγραφής του Μολέντο στον Ολυμπιακό από μία άλλη σκοπιά.

Από τη μία είναι ευχάριστο: να βλέπεις σε τι καλή κατάσταση βρίσκεται ο Μολέντο, η προτεραιότητα του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας.

Από την άλλη, όμως, αναπόφευκτα αυξάνει το βαθμό δυσκολίας της επιχείρησης απόκτησης του, αφού για την Ιντερνασιονάλ είναι ο κορυφαίος της παίκτης...

Μπορεί κάποιος να δει εδώ (http://www.espn.com.br/futebol/bola-de-prata/artigo/_/id/4352693/lider-flamengo-domina-a-selecao-do-bola-de-prata-2018-apos-a-7-rodada) ότι ο Μολέντο είναι αυτή την στιγμή, δηλαδή μετά τις εφτά πρώτες αγωνιστικές, ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός σε όλο το βραζιλιάνο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τη βαθμολόγηση του περίφημου espn. Κορυφαίος μακράν των υπόλοιπων.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ (https://www.bemparana.com.br/noticia/santos-e-o-melhor-goleiro-do-brasileirao-2018-aponta-site-ingles) ότι ο Μολέντο είναι στην καλύτερη ενδεκάδα των εφτά πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Βραζιλίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό whoscored.

Η επιστροφή του Μολέντο στην πατρίδα του εξελίσσεται σε ένα θρίαμβο! Ο ίδιος διαπρέπει κι η Ιντερνασιονάλ ου Πόρτο Αλέγκρε, που πέρσι έπαιζε στη Β΄ κατηγορία, βρίσκεται στην 8η θέση επί 20 ομάδων. Με τον Μολέντο βασικό στα έξι από τα εφτά ματς (έχασε ένα λόγω τραυματισμού) η Ιντερνασιονάλ έχει πάρει και τους 11 βαθμούς της. Μοναδική της ήττα με τον Μολέντο να παίζει ήταν το 0-2 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Φλαμένγκο…Και κύριο όπλο της είναι η άμυνα της, με παθητικό τέσσερα γκολ, μία από τις τρεις καλύτερες του πρωταθλήματος (από τρία γκολ έχουν δεχθεί Γκρέμιο και Κρουζέϊρο).

Αυτός ο θρίαμβος του Μολέντο σίγουρα δεν διευκολύνει τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, του βάζει εμπόδιο, είτε αφορά την ανάγκη της Ιντερνασιονάλ να τον κρατήσει, είτε τη διάθεση της να γίνει πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις στο οικονομικό... Η έκβαση της υπόθεσης είναι όμως ακόμη ανοικτή, λόγω της επιθυμίας του Ολυμπιακού να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Θα δούμε. Προς το παρόν, ο Μολέντο έχει να παίξει από αύριο κι έως τις 13 Ιουνίου άλλες πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Βραζιλίας (!), που «συμπιέζεται» αφού σταματάει σε 15 ημέρες λόγω Μουντιάλ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.