Ο Παναιτωλικός συνεχίζει με Δέλλα

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει με Δέλλα

bet365

Τα «καναρίνια» επισημοποίησαν την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο τους και την επόμενη σεζόν.

Περού - Σκωτία! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Το ζήτημα φάνταζε τυπικό, καθώς από καιρό ο Τραϊανός Δέλλας έδειχνε ως «βέβαιο» ότι θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναιτωλικού. Κάτι που άλλωστε σας είχαμε μεταφέρει κατά καιρούς (εδώ, εδώ, εδώ, εδώ). Πλέον είναι και επίσημο. Τα «καναρίνια» πριν από λίγο ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Γενάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι ο Τραϊανός Δέλλας παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, συνεχίζοντας το έργο που άρχισε από τον Ιανουάριο. Σε συνεργασία του προπονητή με τη διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ, είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με στόχο ο Παναιτωλικός να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός στην 7η συμμετοχή του στη Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα