Λουτσέσκου: «Ο φορ θα είναι αλλαγή του Πρίγιοβιτς»

Λουτσέσκου: «Ο φορ θα είναι αλλαγή του Πρίγιοβιτς»

Λουτσέσκου: «Ο φορ θα είναι αλλαγή του Πρίγιοβιτς»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέλαβε, μιλώντας στη Ρουμανία, την απόφαση του ΠΑΟΚ να κινηθεί για 3-4 μεταγραφές, επαναφέροντας στο προσκήνιο το όνομα του Κεσερού.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Κλαούντιου Κεσερού εμφανίστηκε ως βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, όμως η παραμονή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, φρέναρε την υπόθεση με τον Ρουμάνο επιθετικό να ανανεώνει το Μάρτιο το συμβόλαιο του με τη βουλγαρική Λουντογκόρετς ως το καλοκαίρι του 2020.

«Ο Κεσερού ήραν στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ προτού πάω εγώ στην ομάδα, είναι και τώρα, αλλά στην επίθεση υπάρχει ο Πρίγιοβιτς, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και από οικονομικής άποψης, οπότε η νέα επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση θα έρθει για αλλαγή», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου», προσθέτοντας την ίδια στιγμή πως «ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για 3-4 παίκτες που ενδεχομένως δεν θα προορίζονται άμεσα για τη βασική ενδεκάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα