Αποφασισμένος για άμεσο deal με Μολέδο ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για άμεσο deal με Μολέδο ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για άμεσο deal με Μολέδο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει αποσπάσει την θετική απάντηση του Μολέδο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για το «ναι» και της Ιντερνασιονάλ.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες - όπως σας είχαμε τονίσει και την Κυριακή - έχει φουλάρει για τα καλά προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση του Μολέδο θετικά. Οι εκτιμήσεις και τα νεότερα ανέφεραν ότι για τον Βραζιλιάνο μπορεί να προέκυπταν τα πλέον ευχάριστα ακόμα και μες στην εβδομάδα.

Στην παρούσα φάση οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει την θετική απάντηση του παίκτη για το come back του στην ελληνική Λίγκα και πως έχει φτάσει σε ένα σημείο που να πλησιάζει αισθητά στο να κάνει το ίδιο και με την Ιντερνασιονάλ. Στο... τραπέζι έπεσε ακόμα και το καθεστώς συνιδιοκτησίας για τον έμπειρο στόπερ. Στο Λιμάνι εξακολουθούν να είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ για την οριστική συμφωνία και έχουν αρχίσει να βάζουν και την υπόθεση αυτή στην τελική της ευθεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα