Ο Ντιέγκο Σόουζα, η πορτογαλική αγορά και οι ενδείξεις για Πρσιτς... (vids)

Ο Ντιέγκο Σόουζα, η πορτογαλική αγορά και οι ενδείξεις για Πρσιτς... (vids)

Ο Ντιέγκο Σόουζα, η πορτογαλική αγορά και οι ενδείξεις για Πρσιτς... (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις με την Μπράγκα για να αποκτήσει το πάνω χέρι για τον Βραζιλιάνο φορ Ντιέγκο Σόουζα. Η υπόθεση Πρσιτς και ο ρόλος Καρεμπέ και τα υπόλοιπα... θέλω του Μαρτίνς από Πορτογαλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξή του στην Record επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός έχει στόχους από Πορτογαλία, Βραζιλία και Ισπανία. Υπάρχουν γνωστοί στόχοι όπως οι Φαμπρίτσιο, Κλέμπερ (σ.σ. από Πορτογαλία) και ακόμα και ο Αντριάν Λόπεθ (σ.σ. από Ισπανία) αλλά υπάρχουν και νέες ευκαιρίες.

Όπως του 28χρονου Βραζιλιάνου φορ Ντιέγκο Σόουζα που ανήκει στην Μπράγκα και έχει συμβόλαιο έως το 2021. Ο Σόουζα έχει κάνει μία καλή σεζόν με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις και ο πειραϊκός σύλλογος δεν είναι αδιάφορος για την υπόθεσή του, όπως και ο Πέδρο Μαρτίνς. Εξάλλοι οι δύο ομάδες έχουν μεταγραφικά πάρε δώσε, όπως του Μπρούνο Βιάνα και έτσι έχουν φτιάξει και καλές σχέσεις. Τώρα προφανώς και αυτό δεν αρκεί για ένα deal, όμως είναι ένα έξτρα... όπλο. Από εκεί και πέρα όπως σας έχουμε γράψει από το πρωί για τον Γαλλοβόσνιο μέσο Σανίν Πρσιτς ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει πιθανότητες κυρίως λόγω της παρουσίας και του κύρους του Κριστιάν Καρεμπέ στην ομάδα. Άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ξανά πως ένας βασικός λόγος που έκλεισε στον Ολυμπιακό ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ. Και επειδή στο Λιμάνι θεωρούν πως ο Πρσιτς που είναι εισήγηση των Μοντέστο - Καρεμπέ αξίζει για τα καλά θα επιμείνουν μέχρι τέλους με μία συγκρατημένη αισιοδοξία να υπάρχει ακόμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα