«Έχουμε κακό προαίσθημα για την ΑΕΚ, για τα 'σκουπίδια' η συμφωνία με Εργοτέλη»

«Έχουμε κακό προαίσθημα για την ΑΕΚ, για τα 'σκουπίδια' η συμφωνία με Εργοτέλη»

bet365

«Εάν πάει στην ΑΕΚ ο Κάιπερς, ο πατέρας του δεν θα του ξαναμιλήσει», λέει στο gazzetta.gr ο ατζέντης του Βέλγου φορ, Ζακ Λιχτενστάιν, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί Ολυμπιακού. Τον θέλουν 7 ομάδες από την Ελλάδα!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η μέχρι πριν από μερικά 24ωρα δεδομένη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ.

Παρά την συμφωνία μεταξύ του Εργοτέλη και της Ένωσης έναντι 300.000 ευρώ, η μεταγραφή ''κολλάει'' αφού όπως τονίζει στο gazzetta.gr, ο ατζέντης του δεύτερου σκόρερ της Football League, Ζακ Λιχτενστάιν, ακόμη και εάν η ΑΕΚ επέστρεφε με νέα βελτιωμένη πρόταση ο Κάιπερς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γαλλία - Ιρλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μάλιστα κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ προσθέτει πως το θέμα είναι ηθικό και όχι οικονομικό.

Παράλληλα ο Βέλγος μεγαλομάνατζερ (στο πελατολόγιο του ανήκουν οι Κομπανί και Μενιέ) αποσαφηνίζει πως ποτέ δεν παρενέβη στις επαφές του Εργοτέλη με άλλους συλλόγους, ενώ συνιστά υπομονή στην ομάδα του Ηρακλείου από την στιγμή που η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στο ξεκίνημα της.

Επίσης, διέψευσε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω από την άρνηση του παίκτη να συνεχίσει στην ΑΕΚ, προσθέτοντας πως για την απόκτηση του ενδιαφέρονται τουλάχιστον εφτά ελληνικές ομάδες!

«Δεν θέλει να παίξει στην ΑΕΚ ο Κάιπερς. Έχει κακό προαίσθημα, όπως και εγώ. Μας κατέθεσαν μια γελοία πρόταση. Η ΑΕΚ ισχυρίζεται πως έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, αλλά τι νόημα έχει αυτή η συμφωνία; Για τα σκουπίδια είναι, δεν έχει καμία αξία.

Αν δεν θέλει ο παίκτης να πάει εκεί δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Παρακαλώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη μέσω αυτής της συνέντευξης να σταματήσουν τις δηλώσεις που κάνουν», τόνισε αρχικά ο Λιχτενστάιν προσθέτοντας:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που έδωσαν στον Ούγκο Κάιπερς να αγωνιστεί στον σύλλογο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και το γραφείο μου, όμως από την άλλη πλευρά δίχως τα 22 γκολ του Ούγκο ο Εργοτέλης θα είχε υποβιβαστεί στην Γ΄ κατηγορία.

Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Εργοτέλη για τον Κάιπερς, τον απέκτησαν χωρίς χρήματα και δίχως σκάουτινγκ, τσάμπα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε και να τους πω πως σε δύο μέρες μπορεί να έχουν καλύτερη πρόταση από αυτή της ΑΕΚ».

Ο Βέλγος μάνατζερ έκανε λόγο για μεγάλη πίεση από πλευράς Εργοτέλη προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την Ένωση.

«Σέβομαι τον Εργοτέλη, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με το να μην πάει στην ΑΕΚ. Η Ελλάδα είναι μέλος της ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Κάιπερς αγωνίζεται ως κοινοτικός. Οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι. Πρώτη φορά στην καριέρα μου δέχομαι τόσο μεγάλη πίεση για μια μεταγραφή. Δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει τον Κάιπερς να πάει στην ΑΕΚ εάν δεν θέλει.

Επίσης θέλω να διευκρινίσω πως δεν παρεμβαίνω στις διαπραγματεύσεις του Εργοτέλη με άλλες ομάδες, αλλά είναι δικαίωμα του ποδοσφαιριστή να μην θέλει να παίξει στην ΑΕΚ».

Ο Ζακ Λιχτενστάιν τόνισε στο gazzetta.gr πως ακόμη και ο πατέρας του Κάιπερς είναι ενάντια στην μεταγραφή του γιου του στην ΑΕΚ απειλώντας τον πως εάν μεταπηδήσει στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα σταματήσει να επικοινωνεί μαζί του!

«Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί, αλλά ηθικοί. Όσα χρήματα και αν προσφέρει η ΑΕΚ το θέμα έχε κλείσει για μας. Εάν έχω πρόταση από την Ιαπωνία θα τους ενημερώσω, αλλά ποτέ δεν θα επέμβω στις διαπραγματεύσεις τους με άλλες ομάδες. Εάν θα πάει όμως εκεί που θα συμφωνήσει ο Εργοτέλης θα το αποφασίσουμε εμείς. Είναι δική μας δουλειά.

Ο Ούγκο έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη και θα μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα. Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα με τον πατέρα του. Ο Ιβ έχει πει στον γιο του πως εάν πάει στην ΑΕΚ δεν θα του ξαναμιλήσει! Επαναλαμβάνω είναι ηθικό το πρόβλημα.

Δεν είναι μόνο τα λεφτά στη ζωή, αλλά και οι ηθικές αξίες. Από την ΑΕΚ διαπιστώσαμε πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού. Δεν μας σεβάστηκαν. Έχουμε ένα δραματικό προαίσθημα. Δεν είναι καλό».

Ο Λιχτενστάιν παράλληλα υποστήριξε πως τουλάχιστον εφτά ελληνικοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για τον 21χρονο φορ.

«Υπάρχουν πολλές μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Ο Εργοτέλης θα πάρει τα χρήματα που θέλει, αν και ο Κάιπερς ήρθε ελεύθερος και με πολυ μικρό μισθό.

Μπορώ να σας πω, πως στην επόμενη σεζόν ο Ούγκο θα αγωνίζεται στην Ελλάδα ή το Βέλγιο. Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον Κάιπερς εφτά ομάδες. Σέβομαι τον Εργοτέλη και θα ήθελα να διευκρινίσω για ακόμη μια φορά πως δεν παρεμβαίνω στις επαφές του συλλόγου, αλλά δεν γίνεται να προχωρήσει μια μεταγραφή εάν δεν το αποφασίσουμε».

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα περί μπασίματος του Ολυμπιακού, ο εκπρόσωπος του δεύτερου σκόρερ της Football League ήταν ξεκάθαρος.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά όσα γράφονται για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αλήθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα