Μαρτίνς: «Να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό»

bet365

O νέος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε τους στόχους του με τον Ολυμπιακό αλλά και την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Record και είπε:

«Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει αναπροσαρμογή στην ομάδα δεδομένου ότι και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι ισχυροί. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να πάρουμε αυτό που χάσαμε, κάτι το οποίο έχει κάνει ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει η δομή που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σου παρέχει απεριόριστες δυνατότητες. Από το γήπεδο, την ακαδημία, τα πάντα είναι επαγγελματικά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως θέλεις. Εμείς έχουμε τη φιλοδοξία να φτιάξουμε την ομάδα και να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό»!

Πιο αναλυτικά το τι είπε για:
Την πρόκληση του Ολυμπιακού καθώς τερμάτισε 3ος φέτος και του χρόνου θέλει πρωτάθλημα: Φυσικά και η πρόκληση και ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είναι αναγκαίο να προσαρμοστούμε ξανά ανάλογα καθώς οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι δυνατοί. Να εξελιχθούμε.
Πρέπει γρήγορα να ανακάμψουμε από αυτά που χάσαμε. Πριν από αυτό οι τελευταίοι τίτλοι ήταν όλοι του Ολυμπιακού. Ακόμα και πριν έχοντας χάσει ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είχε πάρει άλλα έξι ή επτά. Ο κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ο Ολυμπιακός και πρέπει να συμβεί αυτό ξανά. Η διοίκηση ξέρει το τι πρέπει να κάνει και η ομάδα έχει τρομερές συνθήκες και αναγνώριση παγκοσμίως. Εντυπωσιάστηκα. Τρομερό επίπεδο σε όλα. Στο προπονητικό, στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και σε όλα. Έχουμε όλες τις συνθήκες και τα εφόδια να κάνουμε μία εξαιρετική δουλειά. Με αυτά τα δεδομένα και με την φιλοδοξία και τις ικανότητές μας μπορούμε να κάνουμε τρομερή σεζόν και να είμαστε ξανά πρωταθλητές.
Το ενδιαφέρον τυο Ολυμπιακού το 2017: Ναι ήταν Ιανουάριος. Αυτό είναι ένα σημάδι το πόσο καλά ξέρει η ομάδα τους προπονητές που κλείνει. Το καλοκαίρι είχαν επιχειρήσει να διαπραγματευθούν με τη Βιτόρια Γκιμαράες αλλά δεν ήταν δυνατόν. Τον Γενάρη επανήλθαν αλλά ήταν ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε τρόπος ούτε τότε. Από την στιγμή όμως που έμεινα δίχως ομάδα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Όχι δεν με ενόχλησε που δεν πήγα τότε στην Ελλάδα.
Το ότι θα μπορούσε να είχε πάει το 2017: Να σας το θέσω ως εξής. Είχα συμβόλαιο. Αυτό για μένα μετράει πάντα πολύ.
Τη Ναντ και εάν το πλάνο του Ολυμπιακού ήταν πιο ελκυστικό: Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Ήταν αλήθεια αλλά μεταξύ εμού και του Κριστιάν Καρεμπέ είχε σχηματιστεί ένας πολύ καλός δεσμός. Ήμασταν πολύ φίλοι. Και αυτό με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο που έκλεισα στον Ολυμπιακό.
Το ότι δεν μπορούσε να πει 'όχι' τώρα: Όχι δεν έχει καμία σχέση αυτό. Την δέχθηκα με χαρά την πρόταση. Ήταν αυτό που ήθελα και για αυτό το έκανα.
Το ότι υπήρξε έλλειψη σταθερότητας στον Ολυμπιακό: Έχω μάθει στα δύσκολα και στα περίπλοκα από το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν για να φτάσουμε στην τελική φάση αλλά το πλάνο πάει όπως το θέλουμε.
Τους στόχους του από Πορτογαλία: Ναι έχουμε κάποιους στόχους από εκεί. Η αγορά έχει αρκετές προοπτικές. Υπάρχουν όμως και παράμετροι όπως το εμπορικό και το οικονομικό που δεν το ελέγχεις και δεν είναι πάντα στο χέρι σου. Όμως μπορούμε να κάνουμε κινήσεις από Πορτογαλία, Βραζιλία, Ισπανία ή και αλλού. Το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο και υπάρχουν παντού παίκτες. Παραδέχομαι όμως ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες παίκτες στην Πορτογαλία.
Τους Πορτογάλους τεχνικούς στον Ολυμπιακό και τον Σάντος: Θεωρώ ότι εκτιμούν την ποιότητα των Πορτογάλων τεχνικών, την μεθοδολογία και το πως προετοιμάζονται. Τα ονόματα που αναφέρατε είναι όλοι ανταγωνιστικοί προπονητές. Οι Πορτογάλοι τεχνικοί δουλεύουν σκληρά, είναι πολύ απαιτητικοί και ανταγωνιστικοί και γενικά προσπαθούν σκληρά.
Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός: Όταν νικάς και παίρνεις συνέχεια το πρωτάθλημα έρχεται η στιγμή που μπορεί να μην είσαι όπως πρέπει και σε εγρήγορση. Δεν ήμουν πριν εδώ αλλά αυτό που βλέπω και αφουκράζομαι είναι η μεγάλη θέληση και επιθυμία και... δίψα όλων για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Και εμένα μου παρέχουν τις συνθήκες να το κάνουμε αυτό πράξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα