Θα σπάσει ο Πρίσιτς τον κανόνα;

Θα σπάσει ο Πρίσιτς τον κανόνα;

Θα σπάσει ο Πρίσιτς τον κανόνα;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσπαθεί μέσα από το blog του στο gazzetta να προσεγγίσει την μεταγραφή του Πρίσιτς στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος στις μεταγραφές, που λέει ότι αν ένας ξένος παίκτης έρθει στην Ελλάδα να μιλήσει και δεν του πάρεις την υπογραφή, τελικά δεν θα τον αποκτήσεις.

Ο Πρίσιτς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που για να μην διαψεύστηκαν από τον Ολυμπιακό ισχύουν, ήρθε στην Αθήνα, είδε (διοίκηση, προπονητή, γήπεδο, προπονητήριο) και απήλθε, χωρίς να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο. Εξ ου προφανώς κι οι χαμηλοί τόνοι, που κρατάει ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή.

Αν κρίνουμε απο το παρελθόν, όντως δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή. Θυμάμαι τελευταία περίπτωση αυτή του Βιλένα, του Ολλανδού χαφ που είχε μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορντ ακριβώς πριν δύο χρόνια κι ο Ολυμπιακός του είχε δώσει γη και ύδωρ, φέρνοντας τον στην Αθήνα. Αλλά υπογραφή δεν του πήρε κι ο Βιλένα γυρίζοντας αποφάσισε κι έκανε νέο συμβόλαιο στη Φέγενορντ-και πήρε πέρσι μαζί της πρωτάθλημα και πλέον παίζει Εθνική Ολλανδίας.

Αν μπορώ να κάνω εκτίμηση για τον Πρίσιτς; Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά ένα παράθυρο, παραθυράκι, πείτε το όπως θέλετε, θα το αφήσω ανοικτό. Πρώτον, λόγω πολύ καλής προσφοράς του Ολυμπιακού.
Δεύτερον, λόγω της πολύ καλής προσέγγισης που του έκαναν οι ερυθρόλευκοι.
Και τρίτον γιατί ο Ολυμπιακός, παρότι 3ος στο φετινό πρωτάθλημα και χωρίς βεβαιότητα ούτε καν συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, παραμένει το μόνο ελληνικό κλαμπ με δυνατό όνομα στην Ευρώπη, την στιγμή που μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο στο οποίο ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας φεύγει άρον άρον και πάει στην ομάδα που υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία της Ισπανίας...

Προς το παρόν κρατάμε από την προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει τον Πρίσιτς, το μήνυμα που περνάει ο σύλλογος ότι ακόμη και χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει να κάνει τουλάχιστον δύο τρεις υπερβάσεις στις μεταγραφές του. Γιατί είναι μία υπέρβαση όταν πας να φέρεις στο σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως το κατάντησε η δήθεν εξυγίανση, έναν παίκτη 24 ετών, βασική μονάδα στη Νο 4 ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, στη Ρενς.

Κι ας περιμένουμε να δούμε μήπως ο Πρίσιτς σπάσει τον κανόνα-άγραφο νόμο, με τον οποίο ξεκίνησα το σημερινό κομμάτι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.