Η πίστη για τον Μολέδο και οι (νέες) δυσκολίες για Πρσιτς

Η πίστη για τον Μολέδο και οι (νέες) δυσκολίες για Πρσιτς

Η πίστη για τον Μολέδο και οι (νέες) δυσκολίες για Πρσιτς

bet365

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Μολέδο δεν έχει σταματήσει, όπως και η πίστη ότι θα κλείσει ενώ παρουσιάστηκαν ξανά εμπόδια για τον Πρσιτς.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες έχει φουλάρει για τα καλά προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση του Μολέδο θετικά. Οι εκτιμήσεις και τα νεότερα αναφέρουν ότι για τον Βραζιλιάνο μπορεί να προκύψουν τα πλέον ευχάριστα ακόμα και μες στην εβδομάδα. Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Πρσιτς για την οποία είχατε διαβάσει εξαρχής τα δεδομένα στο Gazzetta εκεί που έδειχνε να πηγαίνει καλά δυσκόλεψε ξανά. Έτσι και αλλιώς όπως είχαμε τονίσει στο Λιμάνι έδιναν σκληρή... μάχη.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγο! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Και αυτό διότι ο Γαλλοβόσνιος μέσος έχει ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση και σε Αγγλία, Ισπανία αλλά και σε Γαλλία και Ιταλία. Και αυτό βάζει νέα εμπόδια στην περίπτωσή του. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την υπόθεση Πρσιτς όμως στην παρούσα φάση τα πράγματα έχουν γίνει σαφώς πιο δύσκολα. Φυσικά οι περιπτώσεις Φετφατζίδη και Ευαγγέλου εξακολουθούν να οδεύουν για επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα