Ευκαιρία από κάθε πλευρά η μεταγραφή του Φέτφα στον Ολυμπιακό

Ευκαιρία από κάθε πλευρά η μεταγραφή του Φέτφα στον Ολυμπιακό

Ευκαιρία από κάθε πλευρά η μεταγραφή του Φέτφα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει την μεταγραφή-επιστροφή του Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό.

Λογικό είναι να γίνονται διάφορα σχόλια για την επικείμενη επιστροφή του Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό. Πάντα, άλλωστε, υπήρξε αντικείμενο σχολιασμού ο Φέτφα! Από τότε που ήταν 20-21 ετών και γίνονταν πολύς λόγος γιατί δεν τον αξιοποιούσαν περισσότερο οι προπονητές του Ολυμπιακού. Γνώμη μου; Ήταν ευκαιρία αυτή η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Από κάθε πλευρά.


Από ποιότητα; Ποιός αμφισβητεί την κλάση του Φέτφα; Η τεχνική του είναι υψηλού επιπέδου και του δίνει τη δυνατότητα να βγάζει και θέαμα (βλέπε ικανοποίηση της εξέδρας), αλλά και ουσία (βλέπε γκολ κι ασίστ). Αυτήν άλλωστε την ποιότητα διέκρινε αμέσως ο Πέδρο Μαρτίνς και συμφώνησε για τη μεταγραφή, όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Έλληνα διεθνή.

Από ηλικία και κίνητρο; Στα 27 προς 28 είναι πιο ώριμος από ποτέ να παίξει την μπάλα του και να κάνει τη διαφορά. Αλλά και να διεκδικήσει σε τρία χρόνια ένα ακόμη καλό συμβόλαιο. Με τον Φέτφα ξεκάθαρα να έρχεται για να "αποδείξει" πράγματα και στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική, στην οποία είχε κερδίσει μία θέση μέχρι που έφυγε από την Ευρώπη. Ειδάλλως, θα έμενε στην Αραβία η, θα πήγαινε στο Κατάρ. Και, παρεμπιπτόντως, το παιδί σεβάστηκε τον Ολυμπιακό. Ενώ διαπιστωμένα η ΑΕΚ του έκανε σημαντική προσφορά, αυτός έδωσε τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας το παρελθόν του και το κλαμπ από το οποίο αναδείχθηκε.


Από οικονομικό; Ελεύθερο τον "πέτυχε" ο Ολυμπιακός και θα του κοστίσει κάπου εκεί γύρω στα 500 χιλιάρικα τον χρόνο. Επιθετικογενή παίκτη με τέτοια ποιότητα, σε τέτοια ηλικία, με τόσα λεφτά και δυνατότητα να σε βοηθήσει κι από θέση εξτρέμ κι από θέση άξονα, ως μεσοκυνηγός, δεν βρίσκεις εύκολα. Και να είναι και Έλληνας κι ο Ολυμπιακός ψάχνει την μεγαλύτερη ελληνοποίηση του ρόστερ του.
Αυτό το οποίο κάποιος μπορεί να αντιτάξει είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φέτφα μετά από τρία χρόνια στην Αραβία. Αυτό είναι όντως ένα ζήτημα, για το οποίο απάντηση θα πάρουμε μόνο μέσα από το χορτάρι, όπως όμως και για όλα...


Απλά ας έχουμε υπόψιν μας ότι ο Φετφατζίδης αυτά τα τρία χρόνια ήταν βασικότατη μονάδα σε μία ομάδα που πήρε ένα πρωτάθλημα και ήρθε δύο φορές δεύτερη. Κι έπαιξε μαζί της δύο σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο από ένα παίκτη, που αν πάρει εμπιστοσύνη και ψυχολογία, μπορεί να κάνει παπάδες, έχοντας, μην το ξεχνάμε, "σκληραγωγηθεί" και δύο ολόκληρα χρόνια σε ένα πρωτάθλημα άλλου επιπέδου, όπως το Καμπιονάτο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.