Ανακοινώσεων συνέχεια για Ολυμπιακό...

Ανακοινώσεων συνέχεια για Ολυμπιακό...

Gazzetta team
Ανακοινώσεων συνέχεια για Ολυμπιακό...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στην τελική ευθεία ακόμα τρεις υποθέσεις και έτσι μετά τον Χριστοδουλόπουλο ετοιμάζεται για ανακοινώσεις και με Φετφατζίδη, Πρσιτς και Ευαγγέλου ενώ περιμένει τα ευχάριστα και για Μολέδο. Στην πόρτα της εξόδου παραμένει ο Ταχτσίδης.

Προχωρούν άμεσα και κλείνουν όπως φαίνεται θετικά και άλλα μεταγραφικά μέτωπα στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι έβαλαν στην τελική ευθεία τις υποθέσεις των Φετφατζίδη, Πρσιτς και Ευαγγέλου και ετοιμάζονται για ανακοινώσεις και ενώ αναμένουν τα ευχάριστα και από την πλευρά Μολέδο για να συμβεί το ίδιο.

Παράλληλα όμως συνεχίζονται και οι αποχωρήσεις. Μεταξύ άλλων και ο Ταχτσίδης συνεχίζει να είναι κοντά στην έξοδο και ενώ καιρό τώρα του είχε προταθεί και μείωση αποδοχών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα