Ολυμπιακός: Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ευβοίας η Σχολή Χαλκίδας

Ολυμπιακός: Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ευβοίας η Σχολή Χαλκίδας

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ευβοίας η Σχολή Χαλκίδας

bet365

Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νέων στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ευβοίας αναδείχθηκε η ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού στην περιοχή της Χαλκίδας.
Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό και κέρδισε με 1-0 την ΑΕ Προποντίς χάρις σε γκολ του Παπαγεωργίου και στέφτηκε πρωταθλητής για 4η φορά στην ιστορία του στην διοργάνωση. Το πρωτάθλημα έχει και συναισθηματική αξία αφού ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Μαρίνου, ο οποίος ήταν προπονητής στη Σχολή του Ολυμπιακού, και έφυγε ξαφινκά από τη ζωή το 2017. Η ομάδα του Ολυμπιακού τερμάτισε αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας έντεκα νίκες, μία ισοπαλία και 29-8 γκολ.
Οι Πρωταθλητές είναι οι: Θαν. Λεοντής, Χαλιώτης, Μαϊσογλου, Μακ Κόλλιας, Ντόι, Ποδάρας, Ρόσι, Καρλατήρας, Ζάνιος, Παλαιολόγος, Παπασχόλης/ Λαθουράς, Κηρύκος, Γ. Λεοντής, Βελισσαρίου, Μαόφης, Μίχος και Παπαγεωργίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα