Όλα για όλα (και) για Μολέδο ο Ολυμπιακός!

Όλα για όλα (και) για Μολέδο ο Ολυμπιακός!

bet365

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Ολυμπιακό που φουλάρει για τα καλά και για το deal με Μολέδο, κάτι που σημαίνει πως στα επόμενα 24ωρα μπορεί να έχει κλείσει ακόμα και τρεις παίκτες! Η περίπτωση του νεαρού Ευαγγέλου.

Οι θετικές ενδείξεις και η καλή διάθεση του Ροντρίγκο Μολέδο και το έντονο πρέσινγκ στην Ιντερνασιονάλ δίνουν πια σαφείς ελπίδες για τον Ολυμπιακό ως προς την υπόθεση. Στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα για όλα για έναν παίκτη που εξαρχής ήταν ένας μεγάλος στόχος τους για το κέντρο της άμυνας.

Η περίπτωση του έμπειρου σέντερ μπακ έχει ξεχωρίσει καιρό τώρα και πηγές κοντά στον πειραϊκό σύλλογο βγάζουν αισιοδοξία για την περίπτωση αυτή παρά την σκληρή στάση του συλλόγου όπου ανήκει. Εφόσον όλα πάνε καλά και κλείσει άμεσα και τυπικά πια ο Μολέδο οι ερυθρόλευκοι μπορεί να φτάσουν στο σημείο να κλείσουν στο σύνολο τρεις παίκτες τα επόμενα 24ωρα καθώς υπάρχουν και οι υποθέσεις των Πρσιτς και Φετφατζίδη. Με το υπάρχον μεταγραφικό status ο Ολυμπιακός μες στην ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να έχει 2 ή και 3 ανακοινώσεις παικτών...

Επίσης σχετικά με τον 20χρονο αμυντικό, Στέφανο Ευαγγέλου (σ.σ. ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου) η πληροφορία που έχει προκύψει είναι πως μπορεί να κλείσει ακόμα και άμεσα στον Ολυμπιακό αλλά όχι για να μείνει στο ρόστερ. Είναι πιθανό να κλείσει για να πάει μετά κάπου δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα