Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει για Πρσιτς, άμεσες οι εξελίξεις...

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει για Πρσιτς, άμεσες οι εξελίξεις...

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει για Πρσιτς, άμεσες οι εξελίξεις...

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει προχωρήσει αισθητά την περίπτωση του Γαλλοβόσνιου Πρσιτς και οι εξελίξεις αναμένονται ακόμα και αργά το βράδυ του Σαββάτου ή την Κυριακή με πιθανότατη άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα...
Ο πειραϊκός σύλλογος σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν την τελευταία ώρα έχει προχωρήσει αισθητά το θέμα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις ακόμα και με άφιξη του παίκτη είτε αργά το βράδυ του Σαββάτου είτε μέχρι την Κυριακή για να κλείσει. Η πληροφόρηση έκανε λοιπόν λόγο για άμεση άφιξη του παίκτη στην πατρίδα μας για να δει τις εγκαταστάσεις και να κλείσει οριστικά. Σημειώνεται πως εκτός από τον μέσο Πρσιτς ο Ολυμπιακός έχει βάλει στην τελική ευθεία την περίπτωση Φετφατζίδη και παλεύει ακόμα γερά το... μέτωπο του Μολέδο με ουσιώδεις ελπίδες και πιθανότητες. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία επιβεβαιώση επί του ζητήματος του Πρσιτς από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα