Ανανέωσε στην Λαμία ο Ασίγκμπα

Gazzetta team
Ανανέωσε στην Λαμία ο Ασίγκμπα

bet365

Ο Ασίγκμπα τελικά άλλαξε γνώμη και η Λαμία στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για μεταμέλεια του ποδοσφαιριστή!

Τελικά ανατροπή στην υπόθεση του Μαρκ Ασίγκμπα. Εκεί που όλα εδειχναν ότι θα χαλάσει η ανανέωσή του με την Λαμία λόγω των απαιτήσεων, εντούτοις ανανέωσε. Κι όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο σύλλογος αυτό έγινε μετά από μεταμέλεια του ίδιου ποδοσφαιριστή! Ανατροπή τελικά στην υπόθεση του Ασίγκμπα ο οποίος κι επίσημα θα παραμείνει κάτοικος Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, κατανοώντας την μεταμέλεια αλλά και την έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή Mark Asigba να παραμείνει στην ομάδα μας και ύστερα από εκ νέου συνάντησή του με τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εν λόγω παίκτη, για τα επόμενα δύο χρόνια. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα