Οι λόγοι για το deal με «Φέτφα», τα οικονομικά δεδομένα & το παλιό... γραμμάτιο

Οι λόγοι για το deal με «Φέτφα», τα οικονομικά δεδομένα & το παλιό... γραμμάτιο

Οι λόγοι για το deal με «Φέτφα», τα οικονομικά δεδομένα & το παλιό... γραμμάτιο

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν κλείνει θετικά την υπόθεση Φετφατζίδη, τα οικονομικά δεδομένα αλλά αυτό που νιώθει ότι... χρωστάει ο παίκτης στον σύλλογο...

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε διαρρεύσει και διαφανεί η μεγάλη επιθυμία του Φετφατζίδη να γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Με βάση τα όσα ισχύουν αυτήν την στιγμή το come back του Γιάννη Φετφατζίδη είναι πιο κοντά από ποτέ δίχως να έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου που θα κλείσει. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που είχε συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ στην Αλ Αχλί θα κλείσει στον Ολυμπιακό με τα μισά χρήματα απ' όσα έπαιρνε. Περίπου κοντά στο συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου.

Πέραν αυτού έχουμε σημειώσει ξανά τις βασικές αιτίες που ο Φετφατζίδης επρόκειτο να πιάσει Λιμάνι. Πιο αναλυτικά:

- Πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη και ο Ολυμπιακός θέλει να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο. Κάτι το οποίο γίνεται με μία τέτοια περίπτωση.

- Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί από τον Ολυμπιακό, έχει παίξει στην πρώτη ομάδα και ξέρει το τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στον πειραϊκό σύλλογο. Ξέρει και τα τι και τα πως και γενικά τα πάντα σε σχέση με την ομάδα.

- Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδειχνε με κάθε τρόπο το πόσο πολύ ήθελε να γυρίσει στο Λιμάνι. Ένιωθε σαν να έχει αφήσει ένα... γραμμάτιο πίσω του. Σαν να... χρωστάει μία δεύτερη θητεία πολύ πιο καλή από την προηγούμενη. Στον Ολυμπιακό εξάλλου έκανε τα πρώτα του καλά συμβόλαια και από εκεί πήρε μεταγραφή για την Ιταλία.
- Είναι ένας παίκτης με την ικανότητα να παίξει και εξτρέμ αλλά και ως δεκάρι και γενικότερα σε παραπάνω από έναν ρόλο στην επίθεση.
- Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι σε καλή ηλικία και που μέσω του Ολυμπιακού γυρίζει Ευρώπη και διεκδικεί ακόμα και επιστροφή του στην Εθνική.
* Ο Φετφατζίδης όπως και ο Χριστοδουλόπουλος με βάση το πλάνο που υπάρχει και διαρρέεται θα είναι δύο δυνατές... εφεδρείες. Παράλληλα θα δώσουν μία ελληνική αύρα στα αποδυτήρια και ενώ αμφότεροι γνωρίζουν καλά τις συνθήκες, τις ανάγκες, τις απαιτήσεις του συλλόγου αλλά και το τι ζητάει ο κόσμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα