Οι δανεικοί που δεν γυρίζουν Λιμάνι...

Οι δανεικοί που δεν γυρίζουν Λιμάνι...

Οι δανεικοί που δεν γυρίζουν Λιμάνι...

bet365

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις των δανεικών που δεν πρόκειται να γυρίσουν στον Ολυμπιακό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάποιοι αναμένεται να μείνουν και ελεύθεροι.
Ως προς τους επίσημα καταγεγραμμένους δανεικούς των Πειραιωτών εκτός από τον Λαϊφη του οποίου τα δικαιώματα αγόρασε η Σταντάρ Λιέγης είναι αρκετοί ακόμα οι δανεικοί που δεν επανέρχονται στο ρόστερ. Ο Εμενίκε θα φύγει από τον σύλλογο ενώ με τα τωρινά δεδομένα δεν γυρίζουν ούτε οι Γιαννιώτας, Μαρτίνες, Γούτας και Βούκοβιτς.
Ο Ζντιέλαρ πουλήθηκε στην Παρτιζάν ενώ η υπόθεση Ρισβάνη αν και αρχικά συνδεόταν και με το θέμα Γιαννιώτη φαίνεται πως είναι για σε επιστροφή. Για τον Λάτσι είναι να γίνει μία τελική συζήτηση ενώ επίσης δεν γυρίζουν ο Καραμάνος (σ.σ. του οποίου θα λυθεί το συμβόλαιο όπως θα γίνει και με τον Βέργο) και ο Καραγεώργης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα