Οι «γερμανικές» λύσεις για τον Απόλλωνα

Οι «γερμανικές» λύσεις για τον Απόλλωνα

bet365

Με αφορμή το «φλερτ» που υπήρξε με τον Σκρίπνικ, στη χώρα των «πάντσερ» αναφέρουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών που ενδέχεται να απασχολήσουν την «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Απόλλωνας και μία αγορά που εξετάζεται στη Ριζούπολη είναι η γερμανική. Σχολή αρκετά ορθολογική και μεθοδολογική. Αλλωστε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έθεσαν πρόσφατα επί τάπητος σχετικά σοβαρά την περίπτωση του Βίκτορ Σκρίπνικ. Στη Γερμανία συντηρούν το σχετικό «φλερτ» με τον 48χρονο Ουκρανό που για χρόνια έχει θητεύσει στη Βέρντερ Βρέμης και εσχάτως, αναφέρουν επιπλέον πως υπό προϋποθέσει,ς η ελληνική ομάδα ενδέχεται να ασχοληθεί με τους Αντρέ Σούμπερτ και Νόρμπερτ Μέιερ. Ας δούμε λοιπόν τα προφίλ και των τριών.
*Βίκτορ Σκρίπνικ. Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1969 στην Ουκρανία, έπαιξε μπάλα στην Ντνίπρο και την Μέταλουργκ. Το 1996 βρέθηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης, οπότε και «ρίζωσε». Πήρε τίτλους, εκεί «κρέμασε» τα παπούτσια του (μεταξύ άλλων έπαιξε και σε 24 παιχνίδια της Εθνικής Ουκρανίας) και μετά βρέθηκε στα τμήματα υποδομής των «πράσινων». Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 κοουτσάρισε και την πρώτη ομάδα, ενώ αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1.
*Αντρέ Σούμπερτ. Νεαρός σε ηλικία (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1971), ως παίκτης αγωνίστηκε σε διάφορες «μικρές» ομάδες, όπως η Βολφσάνγκερ και η Μπαουνατάλ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Πάντερμπορν, ενώ έχει περάσει τόσο από την πρώτη του συλλόγου, όσο και από την Γκλάντμπαχ. Οπου ήταν από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016. Ως αγαπημένο του σύστημα σύστημα αναφέρεται το 3-5-2.
*Νόρμπερτ Μέιερ. Μεγάλη δόξα της Βέρντερ Βρέμης και της Εθνικής Γερμανίας, ο 59χρονος (έχει γεννηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 1958), ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Γκλάντμπαχ. Ακολούθησαν η Ντούισμπουγκ, η Ντιναμό Δρέσδης, η Αρμίνια Μπίλεφελντ, η Ντάρμσταντ και η Καϊζερσλάουτερ. Αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα