Παίζουν με την... φωτιά στον Παναθηναϊκό, στην έξοδο ο Λουσιάνο!

Παίζουν με την... φωτιά στον Παναθηναϊκό, στην έξοδο ο Λουσιάνο!

Παίζουν με την... φωτιά στον Παναθηναϊκό, στην έξοδο ο Λουσιάνο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός της απαγόρευσης μεταγραφών και του -6 δεν κρατά στο ρόστερ τον πιο ποιοτικό παίκτη του, με τον Λουσιάνο να μένει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες εξαιτίας του κασέ του!

Η σμίκρυνση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται από την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου! Οι «πράσινοι» που θα ξεκινήσουν το επόμενο πρωτάθλημα με -6 και απαγόρευση μεταγραφών, δεν είχαν περιθώρια να χάσουν ούτε έναν ποδοσφαιριστή από όσους δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Κι, όμως, ο Λουσιάνο, ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος εξαιτίας των απολαβών του! Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου βρίσκεται στην Αθήνα, δεν δέχθηκε την μείωση στο συμβόλαιο του παίκτη(στον οποίο η ΠΑΕ φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και δεν τον πλήρωνε όσο ήταν τραυματίας) και είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για τους διοικούντες δεν παίζει κανέναν ρόλο η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός του χρόνου πάνω στο χορτάρι, στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του. Το μόνο που μετράει είναι οι αριθμοί. Και από την στιγμή που ο Λουσιάνο είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο, δεν είχε θέση στην χρονιά που έρχεται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα