Εποχή Ουζουνίδη στην Α.Ε.Κ. με deal για 2 χρόνια

Εποχή Ουζουνίδη στην Α.Ε.Κ. με deal για 2 χρόνια

Εποχή Ουζουνίδη στην Α.Ε.Κ. με deal για 2 χρόνια

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα για διετές συμβόλαιο. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί το deal.

Εποχή Ουζουνίδη στην ΑΕΚ. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο μετά την συνάντηση που είχε ο Εβρίτης τεχνικός με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο 49χρονος τεχνικός ήταν η πρώτη επιλογή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ και το μεσημέρι της Παρασκευής μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και είχε τις τελικές επαφές με το αφεντικό της ΑΕΚ.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλα για διετές συμβόλαιο και αυτό που απομένει είναι πλέον οι ανακοινώσεις. Στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο επί χρόνια βοηθός του Μπλένταρ Κόλα, όπως και ο γυμναστής Νίκος Γιάγκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα