Χιμένεθ: «Δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ...»

Χιμένεθ: «Δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ...»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ...»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του υπογράμμισε πως στην παρούσα φάση δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και του χρόνου!
Μιλώντας στο La Colina Radio Show ο Χιμένεθ σχολίασε για το επίμαχο θέμα του συμβολαίου του ότι «η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιό μου τελειώνει και δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ... Στην 2η θητεία μου παίρνουμε το πρωτάθλημα και ενώ στην πρώτη είχαμε κερδίσει το Κύπελλο.
Το ότι είχα ξαναπάει στην Αθηνα με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα την δεύτερη φορά. Η ζωή στην Ελλάδα είναι παρόμοια με την Ανδαλουσία. Το φαγητό, το κλίμα, η ζωή γενικά. Είναι ο τέλειος τόπος για να προσαρμοστεί και να δουλέψει ένας Ανδαλουσιάνος, αν δεν βρίσκεται στην Σεβίλλη». Για τον Μανόλο Χιμένεθ πάντως ήδη υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς ΑΕΚ και τα επόμενα 24ώρα χαρακτηρίζονται αλλά και είναι κρίσιμα...
Κατά τα άλλα επισήμανε μεταξύ άλλων για:
Τον φετινό τίτλο και την απώλεια του νταμπλ: Ήταν ένας θρίαμβος που τον αξίζαμε. Φτάσαμε σε αυτόν, δίνοντας όλοι στην ομάδα, σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό μας. Η αλήθεια είναι οτι ξεπεράσαμε τους μεγαλους μας αντιπάλους (σ.σ. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο και φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα τρεις εβδομάδες πριν. Ειναι δύσκολο να μενεις 24 χρόνια χωρίς τίτλο και είναι δύσκολο να διαχειριστείς την επιτυχία, όταν αυτή έρθει. Για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές μας άλλωστε, ήταν η πρώτη φορά που κατέκτησαν πρωτάθλημα. Ήταν λογικοί οι πολλοί πανηγυρισμοί, αλλά αυτό οδήγησε στην έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ωστόσο, μια ήττα δεν μπορεί να σβήσει την δουλειά που κάναμε όλους τους προηγούμενους μήνες.
Τον Σαββίδη: Δεν έχει να κάνει τίποτα με το ποδόσφαιρο ή με το καθαρό και δίκαιο παιχνίδι αυτό που έκανε. Αλλά αυτά, καλώς ή κακώς μπορούν να συμβούν. Δυστυχώς αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρέπει να χαρακτηρίσει γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα λάθος από μέρους του. Πιστεύω ότι το κατάλαβε και ότι μετάνιωσε.
Το εάν ήταν η πιο καλή θητεία του: Αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Δυστυχώς ένας προπονητής συνδέεται με τα αποτελέσματα. Ωστόσο ο στόχος είναι ένας: να βελτιώνεσαι κάθε μέρα. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου μοιραία όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αλλά όποιος χάνει δε σημαίνει ότι δεν έιναι καλος προπονητής ή ότι δε δουλεύει.
Το μέλλον του και την Σεβίλλη: Μια μέρα θα μου άρεσε να γυρίσω αλλα για την ώρα πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που μένουν στην καρδιά σου. Τόσο η Σεβίλλη όσο και η ΑΕΚ χαράζουν την ζωή σου. Εάν μια μέρα η Σεβίλλη με χρειαστεί, θα αναλάμβανα την ομάδα με μεγάλη ευχαρίστηση. Αλλά αυτή τη στιγμή έχει τους καλύτερους επαγγελματίες για να το κάνουν αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα