Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με Χιμένεθ και διορία

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με Χιμένεθ και διορία

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με Χιμένεθ και διορία

bet365

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τις επαφές του Μανόλο Χιμένεθ με άλλες ομάδες, περιμένουν ως το τέλος της εβδομάδας την οριστική απάντηση του.

Στη συνάντηση που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Σεβιγιάνο τεχνικό και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όλα έδειχναν ότι υπήρχε συμφωνία και ότι οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν μαζί. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το πει κανείς πλέον με απόλυτη βεβαιότητα, αφού οριστική απάντηση δεν υπάρχει. Κι όσο δεν υπάρχει οριστική απάντηση και παράλληλα υπάρχουν ισπανικά δημοσιεύματα για ραντεβού με την Λας Πάλμας και συζητήσεις τόσο με αυτή όσο και με άλλες τρεις ομάδες, τόσο μεγαλώνει η ενόχληση στους ανθρώπους της Ενωσης για αυτή την συμπεριφορά.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, έχει κάνει την πρόταση της, η οποία είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Χιμένεθ και αυτό το γράφουν και οι Ισπανοί. Με δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, είναι λογικό στην Ενωση να μην θέλουν να γίνει σίριαλ μια υπόθεση που έμοιαζε εύκολη και γι' αυτό το λόγο περιμένουν ως το τέλος της εβδομάδας, όπως έλεγε και το ρεπορτάζ άλλωστε, την οριστική απάντηση του Μανόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα